Çimento silosu taştı, otomobiller toz altında kaldı

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki fabrikada, fazla yükleme yapılan çimento silosunun taşması nedeniyle park halindeki otomobiller toz altında kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2019 21:47 GÜNCELLEME 25.10.2019 21:47 GÜNCEL
Çimento silosu taştı, otomobiller toz altında kaldı
Çimento silosu taştı, otomobiller toz altında kaldı

Olay, saat 18.00 sıralarında Sarnıç'taki çimento fabrikasında meydana geldi. Çimento yüklü TIR, fabrikanın içindeki çimento silosuna fazla yükleme yaptı.



Fazla gelen çimento taşmaya başlarken, tozları fabrikanın yanı sıra çevreye de dağıldı. Taşan çimento tozları nedeniyle fabrikalar ve bölgede bulunan otomobiller toz altında kaldı. Bir çalışan, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde taşan çimento tozlarının yoğun bir şekilde yayıldığı görüldü. Çimento tozlarının temizlenmesi için çalışmalar sürüyor.  

 

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    geçenlerde silo patlamıştı izmir değiliydi yine
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    fabrikaya dava açın hem maddi hem manevi bölgede oturan insanların sağlığı ile oynamak neymiş görsünler
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz de çimento fabrikalarinin durumu hiç te iç açici degil Dünya nin hiç bir yerinde böylesi fabrikalari şehir ve ilçe merkezlerinde göremezsiniz ama ülkemizde malesef şehir merkezinin tam göbeginde çimento fabrikasi olan illerimiz var hiç bir tepki yok devlet ve kurumlarindan insan hayret ediyor
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Azıcıkta sulayın arabaları taş gibi araba olurlar
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    o çimento tozunu soluyanlar zaman içinde akcigerlerindeki çimento donduğunda kanser olucaklar ve tek tek ölecekler..çimento silolarına basılırken tanker kamyondan silodaki sensör bozuksa fazla dolunca dışarı çkar patlar yane sonra havayla rüzgarla etrafa saçılır ve etrafındaki canlı insan hayvan kim varsa soluyan herkes zaman içindeyavaş yavaş içden ölecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR