ABD'den Türkiye'ye karşı yeni hamle! Kongrede kabul edildi

ABD Temsilciler Meclisi, sözde Ermeni Soykırımı iddialarını resmi olarak tanıyan yasa tasarısını onayladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2019 13:46 GÜNCELLEME 30.10.2019 01:28 GÜNCEL
ABD'den Türkiye'ye karşı yeni hamle! Kongrede kabul edildi
ABD'den Türkiye'ye karşı yeni hamle! Kongrede kabul edildi

ABD Kongresi'nin alt meclisi Temsilciler Meclisi, sözde Ermeni Soykırımı iddialarını resmi olarak tanıyan yasa tasarısını kabul etti. Tasarı kısa süre sonra ABD Senatosu'nda oylamaya sunulacak.

 

 

11 Nisan’da, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı ve California vekili Demokrat Adam Schiff'in sunduğu karar tasarısında, "Temsilciler Meclisi'nin Ermeni soykırımını tanımayı ve anmayı ABD politikası olarak gördüğü" ifade edilmişti.

Meclisin, ABD hükümetini sözde soykırım iddialarının inkarı ile ilişkilendirme çabalarını reddettiği ifade edilen tasarıda, ABD'nin 1915 olaylarındaki insani yardım çabaları dahil sözde Ermeni Soykırımı'na ilişkin eğitimin ve kamu bilgilendirmesinin ABD politikası olarak teşvik edildiği kaydedilmişti.

 

 

YORUMLAR 154 TÜMÜ
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bu olaylardan sonra abd ye gitmenin anlamı yok....abd de çatlak ses çok çıkıyor şaibeli haydut bir devlet....
    Cevapla
  • Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya zaten eninde sonunda kabul edeceginiz belliydi. Lakin asıl siykirima uğrayan Türkler, Boşnaklar, ceyayir, Afrika ve kızıl dereliler gibi milletler. Soykırım yapanlar ve yaptıranlara zaten bu soykırımı tanıyan ülkelerden başkası değil. Su uyur düşman uyumaz. Her zaman Yunanlılar, Ermeniler, Sırplar sonzamanlarda Araplar hep kullanildilar. Kullanılıyorlar. Dusmanlikla biryere varılmaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda durup durup her yıl Ermeni soykırımını oyluyor halen
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Müttefiği bak.ayağına basma.bütün içindeki kinleri boşaltırlar.bu millet katliama uğramasın diye İspanya’dan yahudileri kurtaran bir millet.ermenilere asla soykırım uygulamamıştır.türkiyenin güçlenmesi Irak’ı suriyeyi bölenleri rahatsız etmiştir.vadedilmemiş hayali büyük İsrail’i Kuracam diye Ortadoğu’yu kan gölüne döndürmelerin oyunları.dünya bütün insanlığa yetmiyormu.bu zalimlikler neden.neden milletler birbirleriyle uğraşır.insanlık Adem ile Havva anamızdan çoğalmadımı.hepimiz kardeş değilmiyiz.akrabayız.neden bu düşmanlıklar neden.islamda zorlama yoktur.islam düşmanlığı neden.
    Cevapla
  • Canım vatamim 4 yıl önce Şikayet Et
    Yil 2070 bunlar bir kayanın uzerinde kurmuş oldukları meclislerinde hala ermeni soykırımını konuşuyor olmalarina asla şaşırmam.Bu ne yaa artik suyu çıktı yani cok geriden geliyorsunuz biraz farkli şeyler düşünün.Dusunun ki o küçücük beyninizle planlar kurun sonra biz yine o planlarınızı başınıza çalalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR