ATM önünde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Alanya'da emekli vatandaş, banka ATM'si önünde bulduğu, içinde 3 bin 500 lira olan cüzdanı sahibine teslim etti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2019 19:15 GÜNCELLEME 02.11.2019 19:15 GÜNCEL
ATM önünde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti
ATM önünde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde emekli vatandaş, banka ATM'si önünde bulduğu, içinde 3 bin 500 lira olan cüzdanı sahibine teslim etti.

 

Tosmur Mahallesi'nde emekli Sait Yılmaz, banka ATM'lerinin önünden geçerken içinde para olan cüzdan buldu. Cüzdanı alarak Cumhuriyet Polis Karakoluna giden Yılmaz, içinde 3 bin 500 lira ve Mustafa Çetin'in kimlik bilgilerinin olduğu cüzdanı polise teslim etti. Yılmaz, polis merkezine çağrılan Çetin'e cüzdanını teslim etti. 

Sait Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bunun bir insanlık görevi olduğunu belirterek, cüzdanı bulur bulmaz emniyete getirdiğini kaydetti. Mustafa Çetin'in kendisine ödül de vermek istediğini anlatan Yılmaz, böyle bir şeyi kabul etmediğini, çünkü kendisinin de emekli olduğunu ve böyle bir olayın başından geçebileceğini sözlerine ekledi.

 

Çetin ise bu güzel davranışından dolayı Yılmaz'a teşekkür ederek, "Bu ülkede böyle insanlar olduğu sürece ülkemize, milletimize hiçbir şey olmaz. Emekli maaşımı çekmiştim. Demek ki ATM'nin önünde bel çantama koyarken düşürmüşüm. Allah'tan helal süt emmiş Sait Yılmaz isimli bir insan evladı bulmuş ve bana teslim etti." diye konuştu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Koc 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanya lan orasi alanyaliya denkgelmisse iade eder tabi bunu bir göynemli beysehirli olarak soyluyorum...
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    insaninizin klasik fitne düsüncelerine yine sahit olduk yok efendim kamera varmis da oyüzden vermis de olmasaymis da felan da filanda ozman bay ve bayan fitneciler deyelim ki bu adam kamera yüzünden almadi ozman neden cüzdani birakip gitmedi de vermek için ugurasti deyecegim ama siz fitnecisiniz ya simdi onada dersiniz belki bulma parasi almak için vermistir size iyilik degil kötülük yapacaksin güzel örnek var hersey cok güzel olacak gördük
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Osman Özbostan aynen öyle ama yorumlari okuyunca bazilari adami parayi verdigi için nerdeyse linç edecekler yada bunlar ah keske ben bulsaydim da cebime koysaydim demeye mi calisiyorlar anlamadim ki
    Cevapla
  • Osman Özbostan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişinin nerede bulursa bulsun o cüzdanı sahibine vereceğini kabul etmeliyiz. Yoksa elestirdiklerimizden olmaktan kurtulamayız. Bizim olmayanı almak çalmaktan farklı değildir.
    Cevapla
  • Memur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim zaten bunlar olması gereken hareketler. Bunu haber yapmak bile yanlış. Esas o parayı getirmeyeni haber yapın. Burası Müslüman bir Ülke.
    Cevapla
  • Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Musluman ulkeymis, herkez birbirni kandiriyor,, Nadir boyle olaylar olabiliyor
    Cevapla
  • fahri 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık kameralara kaldıysa yandık desenize! Öyleyse her yere koyalım. Oysa Hz. Allah kalplerde olanları da biliyor, o zaman ne yapacağız! Allah o kardeşimizden razı olsun.
    Cevapla
  • gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    alacak kişi iade etmeye bilirdide kameradanmı korktuğunu sandın bunu ilkokul çocuğu bile demez bu kardeşimizin Allah korkusundan,içindeki vijdandan dolayı o parayı kazanmadı bulduğunu bildiği için iade etti demekki sende olsa önce kameralara bakacaksın kararını ona göre vereceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR