Dört kişilik ailenin ölümüyle ilgili korkunç detay!

Antalya’da ikisi çocuk 4 kişilik ailenin evlerinde ölü bulunmasına ilişkin Antalya Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. Olayın intihar olduğu bildirilen açıklamada olaya ilk müdahale eden (5) polis memuru ve çilingirin, tedbir amaçlı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği bilgisi paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2019 17:21 GÜNCELLEME 09.11.2019 17:28 GÜNCEL
Dört kişilik ailenin ölümüyle ilgili korkunç detay!
Dört kişilik ailenin ölümüyle ilgili korkunç detay!

Bu gece saat 02.55 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesinde ikamet eden yakınlarından haber alamayan bir şahsın durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine, ilgili ekiplerin olay yerine intikal edilerek Cumhuriyet Savcısından alınan talimat gereği çilingir vasıtasıyla söz konusu ikamete girdiği bilgisi paylaşılan açıklamada, ikametin salon kısmında baba Selim Şimşek, (36), kız çocuğu Ceren Şimşek, (9), erkek çocuğu Ali Çınar Şimşek’in (5) , evin banyo kısmında ise anne Sultan Şimşek’in ölü olarak bulunduğu bildirildi. 

 

 

Açıklamada şöyle denildi:

 

 

"Olay yerine intikal eden ekiplerimizce yapılan ilk incelemede, olayın intihar olabileceği değerlendirilmiş, ikametten menşei belli olmayan kimyasal madde kokusu olduğunun anlaşılması üzerine ilgili birimlere haber verilmiş, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, AFAD Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ikamete birlikte girilerek, ölen şahısların cesetleri otopsi işlemleri için adli tıp morguna kaldırılmış, Olay yeri muhafaza altına alınarak ikamet detaylı incelenmek üzere mühürlenmiştir. Ayrıca olaya ilk müdahale eden (5) Polis Memuru ve çilingir, tedbir amaçlı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilmiş, görevlilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilmiştir.Uzman ekiplerce gerekli incelemeler devam etmektedir".

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazen sınavın ortasında? Rabbimiz bütün insanlığa imtihanı başarmayı nasib eylesin.
    Cevapla
  • HACI BURHAN ÇITAK 4 yıl önce Şikayet Et
    olay intihar... evet intihar ama dört kişinin intiharı degil.. bir kişinin intiharı.. diğerleri kurban
    Cevapla
  • cuma 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi incelenmeli bu olaylar evet intar görüküyorda 1 olur 2 olur ve bu devam ederse bu tür ölümler dikkatlı olunmalı arkadaş zıyareti bunu gelirken aldım der ev sahibi onada bir tabak koysa ben gelirken yedim aynısından der örnek pasta ev sakini yer dairelerin kamere görüntüleri incelenmeli ve sokak
    Cevapla
  • misafir25 4 yıl önce Şikayet Et
    Başaramayacağınız işe kalkışmayın,geçimini sağlayamayacaksan evlenme,evlendin ise çocuk yapma.Elalem böyle der şöyle der diye evlenilmez..Şu masum çocuklar ne çekiyorsa büyüklerden çekiyor.
    Cevapla
  • TRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin ne olacagını Allah bilir zenginsin fakir olmam sanma, intihar iman zayıflığından.
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    ahir zamanda fakir olmak çok zor , günde 12 saat çalışan milyonlarca işçi ne dinini yaşayacak zaman bulabiliyor nede huzur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR