9 yaşında ama 397 suçtan yakalandı!

Maltepe'de, çeşitli asayiş suçlarını gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan yaşı küçük şüphelinin, 397 suç kaydı olduğu tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2019 11:48 GÜNCELLEME 12.11.2019 11:49 GÜNCEL
9 yaşında ama 397 suçtan yakalandı!
9 yaşında ama 397 suçtan yakalandı!

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park Timleri, ilçede son zamanlarda yaşanan kapkaç, yankesicilik, iş yerinden ve araçtan hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

 

 

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, olayları gerçekleştirdiği öne sürülen B.G'yi gözaltına aldı. Zanlının benzer suçlardan 397 kaydının olduğu öğrenildi.

B.G, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla Çocuk Gözlemevine teslim edildi.

 

 

Şüphelinin, nüfus kayıtlarına göre 9 yaşında olduğu belirtildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    "Şüphelinin, nüfus kayıtlarına göre 9 yaşında olduğu belirtildi." o nüfusa göreymiş gerçek yaşı kemik yaşı ile hesaplansın.
    Cevapla
  • mmfm 4 yıl önce Şikayet Et
    hapse koyun biraz akıllansın
    Cevapla
  • eğitimci 4 yıl önce Şikayet Et
    Okula gönderin okuldaki diğer cocuklarida bozsun. Zaten okullar yeterince düzgün. Sınıfta kalmak yok. Okuldan atilmak yok. Dayak yok. Yok yok.
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Laik kemalist sistemle böyle çocuklar yetişiyor. 9 yaşında uyuşturucu müptelası 9 yaşında suç dosyaları. Eeee batı batı diye ahlakımızın, adetlerimizin gelenek ve göreneklerimizin içine ettiniz. Cumhuriyet kisvesi adı altında hak hukuk özgürlükler adı altında dinimizi manevi değerlerimizi baltaladınız. Ne ektiniz ki ne bekliyorsunuz. İşte bizim eğitim ve ceza sistemimizin sonucu budur. Utanın utanın boğazınıza ip atın bu güzelim vatanı ne hale getirdiniz nasıl bir nesil yetiştirdiniz.
    Cevapla
  • 1980000000000000000 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk gelecek vadediyo yaw! peh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR