YTB'den Suriyeli çocuklar için örnek proje

Suriye'de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla terörden temizlenen bölgelerde hayatın normalleşmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, savaştan en çok zarar gören çocuklar için örnek bir proje hazırlayan YTB, gittiği yerlere mutluluk götürmeye çalışıyor... Özellikle yetimhanede kalan çocukların için hazırlanan "Suriye Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları" programı yoğun ilgiyle karşılandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2019 11:17 GÜNCELLEME 13.11.2019 11:25 GÜNCEL
YTB'den Suriyeli çocuklar için örnek proje
YTB'den Suriyeli çocuklar için örnek proje

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarıyla terörden temizlenen bölgelerde sosyal hayatin normalleşmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB); Cerablus, Çobanbey, El Bab ve Azez'de 4 günlük bir program hazırladı. 

 

"Suriye Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları" başlıklı programda etkinlik TIR'ı içinde Hacivat ve Karagöz'den Rafadan Tayfa'ya, yarışmalı oyunlara kadar çocuklara yönelik içerikler barındıran program ilgiyle karşılandı. 

"ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE..."

YTB Başkanı Abdullah Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkinlikle ilgili, "Türkiye barış ve istikrar götürdüğü Fıratkalkanı ve Zeytindalı bölgesinde, toplumsal huzurun temini için de çalışmaya devam ediyor. Afrin, Cerablus, Çobanbey ve El-Bab’da çocukların yüzü gülsün diye etkinlik tırımız yola çıktı" ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 5
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Çok güzel olmuş.
    Cevapla
  • niye 4 yıl önce Şikayet Et
    türkistandan uygurları getirip doğuya yerleştirelim.kürtler doğudan batıya doğru boş mülkleri gasp ediyorlar veya para nerden geliyorsa satın alıyorlar. barzaninin kürtleri finanse edip batıya karadeniz akdeniz şehirlerine göç zorladığı söyleniyor. Boş mülkler gasp edilip türklere sataşıp göçe zorlayan terörist aileleri varmış. araştırılmalı.
    Cevapla
  • tnt 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkem için ben varım deyip taş üstüne taş koyanlara selam olsun
    Cevapla
  • Erdall 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Ecdadımıza layık olmak duasıyla. Yüreğimizi ferahlattınız. Sağ olun Var olun.
    Cevapla
  • Cccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuklar bu günü yarın onutup da ülkede değerli bir şahsiyet olduklarında Türkiye'ye karşı yanlış bir intikal içinde bulunmazlar umarım ki...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR