Ayakta böyle bekliyordu, tepki vermeyince polis harekete geçti!

Antalya'da yaya geçidi önündeki kaldırımda ayakta hareketsiz duran İran asıllı Reza Drenkhshani, polise tepki vermeyince çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2019 13:19 GÜNCELLEME 20.11.2019 13:19 GÜNCEL
Ayakta böyle bekliyordu, tepki vermeyince polis harekete geçti!
Ayakta böyle bekliyordu, tepki vermeyince polis harekete geçti!

Olay, saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi, Yıldız Mahallesi Yıldız Kavşağı'nda meydana geldi. Yaya geçidinin hemen önündeki kaldırımda bir kişinin yanında bavuluyla ayakta hareketsiz durduğunu gören esnaf, durumu polise bildirdi. İhbarın ardından adrese gelen polis, ayakta hareketsiz duran kişinin İran asıllı Londra vatandaşı Reza Drenkhshani olduğunu ve tatil için Antalya'ya geldiğini belirledi. 

 

Drenkhshani'nin polise de tepki vermemesi üzerine sağlık ekiplerine bilgi verildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, Drenkhshani'yi sedyeyle ambulansa aldı. Hastaneye gitmek istemediğini söyleyen Drenkhshani, havalimanına gitmek için polisten taksi parası istedi. Bavulu da ambulansa konulan Drenkhshani, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 

 

YORUMLAR 4
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    yatın uyuyun
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne güzel taktiğe gellll.... Ben de Havaalanının orada ayakta bekleyip soranlara İtalyaya gitmek için uçak parası isteyeyim
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerde zügürt kafayı yemiş turist varsa bizi buluyor.
    Cevapla
  • Trs 4 yıl önce Şikayet Et
    İran asıllı londra vatandaşı dikkat etmek lazım turist deyip geçmeyelim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR