Bakan Soylu duyurdu: DEAŞ'lılar Fransa'ya gönderiliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11 Fransız vatandaşı DEAŞ'lıyı aralık ayının hemen başında Fransa'ya gönderileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2019 11:05 GÜNCELLEME 28.11.2019 11:42 GÜNCEL
Bakan Soylu duyurdu: DEAŞ'lılar Fransa'ya gönderiliyor
Bakan Soylu duyurdu: DEAŞ'lılar Fransa'ya gönderiliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de tutuklu bulunan DEAŞ'lı teröristlerin iadeleri konusunda ve kaçak göçmenler hakkında açıklamalarda bulundu.

Soylu, 11 Fransız vatandaşı DEAŞ'lıyı aralık ayının hemen başında Fransa'ya gönderileceğini duyurdu.

370 BİN SURİYELİ

Şu an için ülkelerine geri dönen Suriyelilerin sayısı 370 bin. Birileri yeterli bulmayabilir ama önemli olan, bu akışın bir şekilde vücut bulmuş olmasıdır. Öte yandan çok ciddi bir düzensiz göçmen baskısı altındayız ve bu durum giderek artıyor. 2016 ve 2017, 175 bin ve 176 bin, 2018'de 268 bin. Şu an ne kadar biliyor musunuz, geçen cuma rakamları 405 bin, şimdi 420 bin ile 430 bin arasında.

ALEVİ VATANDAŞIN EVİNİN İŞARETLENMESİ

O eve yapılan işareti, kendi evime yapılmış işaret olarak görüyorum. Arkadaşlarımız o kişiyi bulacaktır. İçişleri Bakanlığı olarak bizatihi tarafız bu olaya hukuken de tarafız. Adaletin önüne o kişi çıkacak ve bunun bedelini ödeyecek."

Ayrıntılar geliyor...

 

 

YORUMLAR 3
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörist fıransa kendi yetiştirdigi deaşları yargılayacakmı ? Yoksa ödüllendirecekmi ?
    Cevapla
  • Düzce'den 4 yıl önce Şikayet Et
    Düzensiz göçmen politikası ABD'nin oyunu. Jhon efendi Afganistan 'a gitti Afgan göçüne maruz kaldık. Afganistan'dan çıkanları İran Türkiye'ye yönlendiriyor ve sınırını hemen açıyor. Yılda yarım milyon göçmen...Selçuklular da böyle göçe mâruz kaldılar ve Baba İlyas isyanı başta olmak üzere Anadolu'da büyük karışıklıklar çıkmıştı. Biz tarihi okumuyoruz yada çok merhametli olduğumuz için Abd,iran ,israil,vs. Ülkelerin oyununa geliyoruz. Anadolu'da hiç beklemediğimiz alandan darbe alacağız. Bu göçler Anadolu'da büyük sorunlara gebe.
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    yine yollayacaklar bu tarafa başımıza bela edecekler sayin bakanım infaz etsekya hepsini
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR