CHP'li Yarkadaş'ın yalanı elinde patladı! İstanbul Valiliği açıkladı

İstanbul Valiliği, Çatalca’da gözaltına alınan şahısla ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği için gözaltına alındı’ haber ve iddialarının gerçeği yansıtmadığını, şahsın aynı gün içinde bir kişiye hakaretler ederek başörtüsüne saldırdığı için gözaltına alındığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2019 23:44 GÜNCELLEME 29.11.2019 23:44 GÜNCEL
CHP'li Yarkadaş'ın yalanı elinde patladı! İstanbul Valiliği açıkladı
CHP'li Yarkadaş'ın yalanı elinde patladı! İstanbul Valiliği açıkladı

İstanbul Valiliği, CHP eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın iftiralarını yalanlayan bir açıklama yayımladı. 

 

İstanbul Valiliği, D.Ö. isimli şahsın Çatalca’da gözaltına alınmasıyla ilgili bazı basın yayın organlarından çıkan ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği için gözaltına alındı’ haberlerinin ve iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Çatalca ilçemizde 28.11.2019 tarihinde gözaltına alınan D.Ö. adlı şahsın bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiği için gözaltına alındı’ haber ve iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Çatalca ilçemizde 28.11.2019 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda N.Y. adlı şahsa hakaretlerde bulunan ve başörtüsüne yönelik saldırı gerçekleştiren D.Ö isimli şahıs, aynı gün saat 22.00 sıralarında gözaltına alınmıştır. Şüphelinin gözaltına alınması ve yargı mercilerine sevki ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve hakaret’ suçları olup, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” denildi. 

 

YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Melih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar hala nasıl %25 oy alıyor şaşıyorum.
    Cevapla
  • 08'Lİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Hergün cnn ve habertürk te yalan söylüyor, karşısındaki vatanseverler hiç birini yalanlayamıyor, ben araştırıyomki hepsi yalan.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmazarlanmaz bu chp liler.
    Cevapla
  • gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmaz adamları her zaman teşhir ediniz ki millet bunları iyi tanısın
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim şu memleket yararına doğru dürüst bir cümle çıksın ağzınızdan. Başındakinden sonundakine kadar. Hatta tek suçu canını dişine takıp memlekete hizmet etmek olan Erdoğan düşmanlığından şizofren olmuş oy verenler de dahil olmak üzere. Hepsinde yalan, dolan, iftira, saptırma, algı. Herhalde insanlar kendi aklını kapatıp, olayları kendi akıl terazisinde tartmayıp, belli bir sürüyle hareket ettikleri için, yani sürü psikoloisi insanları bu hale getiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR