Karamollaoğlu'ndan tepki çeken Kanal İstanbul çıkışı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, merakla beklenen Kanal İstanbul projesine dair eleştirilerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2019 10:10 GÜNCELLEME 05.12.2019 10:38 GÜNCEL
Karamollaoğlu'ndan tepki çeken Kanal İstanbul çıkışı!
Karamollaoğlu'ndan tepki çeken Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak açıkladığı Kanal İstanbul, son günlerde yeniden gündemde. Muhalefet etmeyi, her projeye karşı çıkmak zanneden cepheden sürekli "Durdurun, yapmayın" çağrıları yapılmaya başlandı. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bu kervana katıldı.

 

 

KANAL İSTANBUL'A KARŞI ÇIKTI!

Partisinin genel merkezinde konuşan Karamollaoğlu, "Kanal İstanbul projesi... İlim adamları da çok açık ve net bir şekilde bu projenin Trakya'da ciddi manada ekolojiyi bozacağını, yeraltı su dengesini bozacağına, belli bir süre içinde Marmara'nın elden çıkacağını ortaya koyuyor. İstanbul bu kanalla adeta ada haline getiriliyor. Bu bizi endişelendiriyor." dedi.

 

 

DÜNYACA ÜNLÜ KANALLARA RAKİP OLACAK, AB ENDİŞELİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde açıkladığı çılgın projenin maliyeti, 75 milyar lira olarak hesaplandı.

7 yılda tamamlanması öngörülen Kanal İstanbul projesinin, Süveyş ve Panama Kanalı'na rakip olması, Avrupa'da da endişeye neden oluyor.

Türkiye'nin, bu projeden yıllık 6 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • Reco 4 yıl önce Şikayet Et
    Temel midir nedir siyaset içinde muhalefet yerine bile konulmayan birini zırt pırt konuşturup milletin sinirlerini bozmaktan zevk mi alıyorsunuz. Ayıptır bu millete yaptığınız.
    Cevapla
  • Vatan sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükümet sizin hayal edemeyeceğiniz icraatları yaptı. Melen çayını İstanbula getirdi, denizin altını yardı, Türkiyenin bir ucundan diğer bir ucuna dağlarî delip kilometrelerce tünel yaptı, yıllarca yapılmayan bolu dağını da bu hükümet bitirdi. Savunma sektöründe yapılanları dünya bile gıpta ile bakıyor.sağlı sektöründe yapılanlar kimse beğenmiyor ama insan oğlu nankör olduğundan, 1992 de hastaneye gittim sabah beşte sıraya girdim. Zır bela muayene oldum sonra ilaç kuyruğuna girdim ve akşam oldu bana sıra gelmeden kapandı ilacımı dahi alamadım. Şimdi sen Mollaoğlu konuşuyorsun işte senin gibi vatan hainleri yüzünden yapılacak birçok proje yapılamıyor
    Cevapla
  • Vatan sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya senin bu devlet için yaptığın birşey varmı.sen git evinde otur bu memleket için daha hayırlı olur.
    Cevapla
  • YÖRÜK 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bi git sen endişelenme işine bak
    Cevapla
  • ademoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şuan Türkiye nin meselesi sizin gibi düşünenler dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR