Uludağ'daki aramalarda baton bulundu!

Uludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışmaları devam ederken Bursa Valiliğinden alınan bilgiye göre, Efe Sarp'a ait montun bulunduğu bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler, yakındaki bir dere içinde saplanmış ve donmuş halde baton buldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2019 17:18 GÜNCELLEME 10.12.2019 17:18 GÜNCEL
Uludağ'daki aramalarda baton bulundu!
Uludağ'daki aramalarda baton bulundu!

Uludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışmaları devam ediyor. Son olarak arama çalışmaları sırasında baton bulundu. Batonun kime olduğunun araştırıldığı ifade edildi.

 

Ekiplerin baton çevresinde yaptığı detaylı aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı. 

İstanbul'dan Bursa'ya 1 Aralık'ta gelen ve araçlarını Uludağ Jandarma Karakolu'nun yanına park ettikten sonra zirve istikametine yürümeye başlayan Mert Alpaslan (31) ve arkadaşı Efe Sarp (37), bir süre sonra sisin bastırması nedeniyle kaybolmuş, ihbar üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Apollon 4 yıl önce Şikayet Et
    En güzeli, böyle Zorlu parkur yapmak isteyenler kollarında uzaydan nokta vuruşu olacak elektronik bileklik olsa şimdiye kadar bulunurdu.böyle teknoloji yokmu acaba
    Cevapla
  • iskender 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğa seven bu gibi insanlara çipler takılmalı.
    Cevapla
  • Lalapaşalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Uludağda dışarıda 2 saat durunca zor eve atıyorsun kendini. Bir haftada canlı zor. Yasak olmalı bu işler. Allah cc ailesine sabır versin. Kızabiliriz ama ağır laflardan kaçalım.
    Cevapla
  • WİRUSMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kaderleri ile başbaşa kalsınlar .... !
    Cevapla
  • adalet nerede 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam siz macera perestsiniz Allah yardımcınız olsun da, akıl izan var kardeşim ailenize , sizi arayan onca insana yazık değilmi. Tedbirli olmak lağzım değil mi....Allah ailenize bağışlar inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR