Esra Elönü'den Gelecek Partili gencin diploma hadsizliğine sert tepki!

Haber7.com yazarı Esra Elönü, Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisinde kurucular listesinde olan İsmail Günaçar'ın haddini aşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine yönelik bir yazı kaleme aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2019 12:06 GÜNCELLEME 14.12.2019 17:42 GÜNCEL
Esra Elönü'den Gelecek Partili gencin diploma hadsizliğine sert tepki!
Esra Elönü'den Gelecek Partili gencin diploma hadsizliğine sert tepki!

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partide kurucular listesinde olan 22 yaşındaki İsmail Günaçar dün haddini aşarak  "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna  "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin." diyen Günaçar'ın bu sözleri üzerine Haber7.com yazarı Esra Elönü bugün kaleme aldığı yazısında çok sert sözlerle yüklendi. 

 

 

İşte Esra Elönü'nün o yazısı: 

Giderken aldığınız her şeyi bırakın. Cakasını satıp havasıyla türbülansa girdiğiniz bütün rütbelerinizi sökerek gidin.

 

 

“Gelecek” Partisiymiş. Sarma yaprağı mı yoksa ısırgan otu mu acaba diyerek ne olduğuna Botanik Mühendisi amca oğlunun karar vereceği bir logo gördüm. Öyle mide kaldıran muhterisliğe dayandırdılar ki işi, bu gidişle fikir değil ancak bulantı torbası üretebilirler.

Her şeyi geçtim. Keşke bunlarla yola çıkacağınıza Murat 131’le yola çıksaydınız. En azından “yol tutuşu” bunların söz tutuşundan daha karakterli.

"KÜÇÜK SU ISITICISI: EN AZINDAN DİPLOMASI VAR"

Bunların kurucu üyeleri arasında 22 yaşlarında küçük bir su ısıtıcısı varmış dün gördüm . “ Liderimiz bilim insanı en azından diploması var”. Bu küçük su ısıtıcısının edepsizlik hararetini vardırdığı nokta bu. “ En azından diploması var”

FETÖ AĞZIYLA KONUŞMAYA BAŞLADILAR

Bakın sonra da diyorsunuz ki sert yazıyorsun . Bu paçalı parazitlerin konforu bozuldu diye organizmayı çökertmek için Fetö ağzına girmeleri yumuşak yazıyla anlatılabilir mi?

Aynısını Fetölü Cerahat Mendili şeyler söylemiyor mu ? Fetö ağzını çalışma ofisi olarak kullandığınıza delil değil midir? Bilumum şerefsizlerin diplomalı tezviratına sığınmak onurunuzun bünyenize ne denli üvey olduğunu göstermiyor mu ?

Peki kurucu şeysiniz bu küçük sayma boncuğu şey bunu söyledi, içinizden bir tanesi çıkıp da ne saçmalıyorsun neden demez.

YALANA TAPAN ŞİRK KURNAZLARI

Bu kadar mı kudurdunuz? Bu kadar mı benliğiniz şeytanın WC’si oldu. Bu kadar mı düştünüz?  Diplerde kaybolan o küçük karakterinizi aramaktan bu kadar mı acizsiniz.?

Gelelim diplomaya . Bunun bu Fetöcü gübre çuvallarının yalanı olduğunu biliyorsunuz. Onlar ki gerçeğin ırzına geçip yalana tapan şirk kurnazları. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.

ÜRÜYEN HESAP MAKİNELERİ 

Siz şimdi bütün bu saçmalıkları alın , daha başlamadan bittiğiniz noktayı alın , iri kıyım bu logodaki yaprağın içine sarın.  Sarma tepsisinin yanına bir de maklube tenceresini alın. Altın günlerine doğru yuvarlanın.

Ürüyen hesap makinelerinin yayları fırlamaya başladı.

Küçük hesaplarınız olabilir lakin biz büyük hesap gününe iman etmenin şerefini hiçbir şeye değişmeyeceğiz.

"HEM AĞACI TAŞLAYALIM HEM MEYVESİNİ TOPLAYALIM"

Küçük artçılarda kapı eşiğine koşanları görüyor musunuz? Cep boy hesap makinelerini görüyor musunuz? Hem ağacı taşlayalım hem meyvesini toplayalım diyen pusucuları görüyor musunuz? Omurgası inşaat halinde olup kazmayı dibe vuranları görüyor musunuz? Bükemedikleri bileği bilemeye çalışan yontucuları oymacıları görüyor musunuz?

"SİZİNKİ YENİ PARTİ KURMAK DEĞİL HAYAL TURŞUSU KURMAK"

İhraç fazlası ürünlerin kurdukları tezgahı ve tezgaha sulanan ham cüsseleri görmek sizi şaşırtıyor mu? Bu bahçede yoklar diye bu davayı budamayı iş zannedenlerin stratejik sığlığı sizi hayrette mi bıraktı?  Çalacak kapıları yokken kapıyı çekip gitme artistliği kaç puan?

 Halbuki hayra yorulacak bir rüyadır hayat, riya tabircileri boş konuşmasa vakarın şanı yürüyecek heyhat! Diyorlar ki yaprak dökümü başladı. Bu yaprak dökümü değil, dalına kibirlenen, ağaca böbürlenenlerin trajik stratejisi. Yayından çıkmayı göze aldıysan isabet olduğun yerden sitem etmeyeceksin. Sizinki yeni parti kurmak değil hayal turşusu kurmak, biriktirdiğiniz çer çöp hırsı ihtirası boca etmek.

Kurduğunuz partinin kurdu olmak .. Bence tanım bu. Mesele yeni partiyse, üzerinizdeki eski meyveleri de teslim edip gideceksiniz. Gölgelendiğiniz bu davaya gölge etmeyin yeter.

Hadi Eyvallah!

YORUMLAR 97 TÜMÜ
  • Engin Sarı 4 yıl önce Şikayet Et
    Edeb Yahu
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Parti'nin amacı iktidar veya çok oy almak deyil AKP tinin yüzde 2 de olsa dusurebilmek
    Cevapla
  • yergören 4 yıl önce Şikayet Et
    Zamanımızda isteyen herkes diploma sahibi olabilir, lakin herkes VEFA ve DAVA adamlığı olamaz. Vefasızın da yüzüne bu millet bakmaz, prim vermez.
    Cevapla
  • m acar 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyun halkın gözü onunde oynanıyor Bizim konyali Davutogluyla birlikte Ak parinin içindeki akp liler temizleniyor,konyalı olarak artık davutoglundan utansakta partinin içi temizleniyor INŞALLAH Olanda hayır var.
    Cevapla
  • Memduh 4 yıl önce Şikayet Et
    it ürür kervan yürür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR