Adalet Bakanı Gül: Türk yargısı sadece hukukun emrinde

Adalet Bakanı Gül, Türk yargısının sadece hukukun emrinde olduğunu vurguladı. Sosyal medyadan açıklama yapan Gül, "Hiçbir grup, zümre veya yapının yargıya sızmasına müsaade etmemek, milletimize karşı boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2019 12:56 GÜNCELLEME 17.12.2019 13:03 GÜNCEL
Adalet Bakanı Gül: Türk yargısı sadece hukukun emrinde
Adalet Bakanı Gül: Türk yargısı sadece hukukun emrinde

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türk yargısının, sadece hukukun emrinde, yalnızca milletin hizmetinde olduğunu belirterek, "Hiçbir grup, zümre veya yapının yargıya sızmasına, etki etmesine asla müsaade etmemek, milletimize karşı boynumuzun borcu ve üzerimizdeki tarihi sorumluluktur." ifadelerini kullandı. 

Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, 17-25 Aralık sürecinin altıncı yılı nedeniyle açıklama yaptı. 

Seçilmiş hükümete karşı 17 Aralık 2013'te operasyon tezgahlayan yargıya sızmış teröristlerin, milletin eşsiz feraseti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi duruşu sayesinde hain emellerine ulaşamadıklarına değinen Bakan Gül, yargıyı ele geçirilecek bir mevzi olarak gören FETÖ'ye, Allah'ın bu ülkeyi ele geçirme fırsatı vermediğini, bu hainlerin Türkiye'ye yaptıkları kötülüklerin hesabının tek tek sorulduğunu vurguladı.

Adalet Bakanı Gül, "Türk Yargısı, sadece hukukun emrinde, yalnızca milletin hizmetindedir. Hiçbir grup, zümre veya yapının yargıya sızmasına, etki etmesine asla müsaade etmemek, milletimize karşı boynumuzun borcu ve üzerimizdeki tarihi sorumluluktur." değerlendirmesini yaptı. 

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Deli Dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Milletin emrinde olun yeter. Hukuk zaten yok.
    Cevapla
  • adalet nerede 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö tam olarak temizkendi mi ki, fetöcüler serbest kalıyor bir bir.
    Cevapla
  • ak kaşık 4 yıl önce Şikayet Et
    şer-i hukuktan bahset biraz sayın bakan
    Cevapla
  • mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    fogru yargı hırs7zın kadını öldürenin cocuk yecavüzcünün..devleti soyanım .onlara tolarans tan6nan7n benim araba çalıntı ben türkün ne adeletinden ne egitiminden hulıkundam hiç viri bizr göre degil
    Cevapla
  • Ali Başoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Bakanım, bu güzel sözleri birde 8-10 yıl süren davaların sonlandırılması konusunda söylerseniz çok sevineceğiz. Allah aşkına yalvarıyoruz, onbinlerce davanın neyi beklediğini bir bilebilsek, başka bir şey istemeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR