Köpek dövüştürürken suçüstü yakalandılar

Elazığ'da köpek dövüştüren 2 kişiye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 bin lira para cezası kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2019 12:44 GÜNCELLEME 22.12.2019 12:44 GÜNCEL
Köpek dövüştürürken suçüstü yakalandılar
Köpek dövüştürürken suçüstü yakalandılar

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde köpek dövüşü yapıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, köpek dövütştüren 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Köpekler koruma altına alınırken, bu kişilere toplam 6 bin lira para cezası kesildi.

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Timur 4 yıl önce Şikayet Et
    Okadar komik ki... Çocuk pitbul besliyor kediden daha uysal yasaklı ırk diye elinden alınıyor bir yanda kangal gibi insan dostu köpeği canileştirmişler ama cezası 6bin lira. Aynı şekilde manyağın biri çıkıyo hayvana yapmadığı işkence kalmıyor yine cezası yok parayı verip elini kolunu sallıya sallıya geziyor dışarıda...
    Cevapla
  • İstanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam !!!
    Cevapla
  • El insaf 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tam bir ahlaksızlık. Kendi hayvani hislerini tatmin için masum hayvanları dõğüştúrúyorlar.Yuh olsun size vicdansızlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    kişilere toplam 6 bin tl kesildi deniyor,yani kişi başı 6 bin tl değil,hepsine.yani orda köpek dövüştüren 40-50 kişi olsa verilen ceza adam başı 250-300 tl gibi birşey sanırım. ama orda köpekleri dövüştürürken adamlar kaç para bahse tutuşuyor,ortada kaç para bahis parası dönüyor,50 bin mi,100 bin mi,daha mı fazla acaba.
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Zafer abi sen bu işlerden baya anlıyorsun, niye acaba
    Cevapla
  • Fuat 4 yıl önce Şikayet Et
    Para cezasi degil onlarla kopekleri dovusturselerdi ya bakalim nasil oluyormus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR