Yalçın Topçu onu unutmadı!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu eski dava arkadaşı Durmuş Eker’i tedavi gördüğü hastane de ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2019 09:45 GÜNCELLEME 25.12.2019 09:45 GÜNCEL
Yalçın Topçu onu unutmadı!
Yalçın Topçu onu unutmadı!

Eker’in sağlık durumu hakkında doktorundan ve ailesinden bilgi alan Yalçın Topçu, dava arkadaşıyla bir süre sohbet ederek hasret giderdi.

 

“Durmuş Eker Mamak Zindanları’ndan geçmiş bir serdengeçtidir”

Ziyaretle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu şu ifadelere yer verdi: “Durmuş Eker ile birlikte Rahmetli Muhsin Başkan’ın 99 kurucuları arasında idik. Ayrıca kendisi 12 Eylül öncesi Ankara Hacettepe Üniversitesinde okurken ülkücü hareketin içinde ön saflarda yer almış, 12 Eylül askeri darbesi sonrası ise kardeşi ile birlikte Mamak Zindanları’ndan geçmiş bir serdengeçtidir.”

 

“Hastalarımıza Rabbimizin Eş-Şafi ismi celili hürmetine acil şifalar diliyorum”

Ziyaretin kardeşlik ve ülküdaşlığın gereği olduğuna vurgu yapan Topçu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ziyaretimiz, kardeşliğimizin ve ülküdaşlık hak ve hukukumuzun gereğidir. Durmuş Eker kardeşimize ve şifa bekleyen bütün hastalarımıza, Rabbimizin Eş-Şafi ismi celili hürmetine acil şifalar diliyorum. Bu vesile Hastane Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz Hoca’mızın şahsında bütün hastane personelimize şükran ve minnetlerimizi arz ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ülkemiz hamd olsun sağlık hizmetleri konusunda ileri ülkeler düzeyinde.  Çok şükür oralardan bile hasta alıyoruz artık.”

YORUMLAR 2
  • Beytepeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah başkan,ömrün uzun olsun.Muhsin başkanımın yol arkadaşı olduğunuz nasıl belli.
    Cevapla
  • Muhsin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Genel Başkanım Allah razı olsun sizden. Vefanın gerçek manada karşılığı sizsiniz. Bunu her mecrada görmekten mutluluk duyuyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR