İki çocuk babası koca, karısı tarafından öldürüldü!

Beylikdüzü'nde eşi Binnaz Kırış tarafından silahla başından vurularak öldürülen iki çocuk babası Ferhat Kırış'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2019 19:17 GÜNCELLEME 29.12.2019 19:17 GÜNCEL
İki çocuk babası koca, karısı tarafından öldürüldü!
İki çocuk babası koca, karısı tarafından öldürüldü!

Cenazeyi almaya gelen Kırış'ın kuzeni Mustafa Aşkın "Sabah 10 sıralarında babama telefon geliyor. Arayan kişi 'Ferhat bey vuruldu' diyor. Babam da beni aradı. Biz geldiğimizde polis arkadaşlar içerideydi. Bizi içeri almadılar. Kendi teslim olmuş. Biz de olayın şokundayız. Kendisi ile ilgili bildiğimiz bir problem yoktu. Ailesine düşkün bir babaydı. Evine gittiğimizde bir yenge gibi değil bir abla gibi bizi karşılardı. Evindeki problemler bu kadar büyük müydü? Bilmiyorum. Evde oğlunun olduğunu söylüyorlar. 18 Nisan'da oğlunun düğünü olacaktı. Oğluna ev aldı. Evini de yapmaya başlamıştı. İki çocuğu vardı. Biri Ankara'da okuyor. Diğeri buradaydı. Kelimenin bitti yer. Annesine babasına sabır diliyorum. Bizim için de zor bir durum. Yıkıldık." dedi. 

Cenazenin yarın Esenyurt Haramidere Cem evinde düzenlenecek törenin ardından memleketi Samsun Ladik'te toprağa verileceği öğrenildi. 

 

YORUMLAR 4
  • milli 4 yıl önce Şikayet Et
    kadın terörünü kınıyorum..
    Cevapla
  • yavuzz 4 yıl önce Şikayet Et
    erkege siddeti kiniyorum.
    Cevapla
  • Bir Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Siddetin her türlüsüne karsiyim.Simdi Kadin degilde erkek öldürmüs olsaydi tüm Türkiye ayaga kalkardi ve kadina yine siddet yapildi diye sokaklara dökülürdü.Peki simdi ne olacak? Bu erkek icin kim sokaklara dökülecek?
    Cevapla
  • GÖRELE... 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun adı ne cinayeti....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR