Diriliş Ertuğrul yapımcısından 'Türkler Geliyor' filmi! İşte yeni fragmanı

Yapımcılığını ‘Diriliş Ertuğrul’ ve şimdi de ‘Kuruluş Osman’ ile bütün dünyada büyük başarı kazanan Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’'nın merakla beklenen vizyon tarihi belli oldu. Filmin oyuncu kadrosu netlik kazanırken, ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’'nın yeni tanıtım fragmanı da yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2020 18:58 GÜNCELLEME 01.01.2020 18:58 GÜNCEL
Diriliş Ertuğrul yapımcısından 'Türkler Geliyor' filmi! İşte yeni fragmanı
Diriliş Ertuğrul yapımcısından 'Türkler Geliyor' filmi! İşte yeni fragmanı

Yapımcılığını ‘Diriliş Ertuğrul’ ve şimdi de ‘Kuruluş Osman’ ile bütün dünyada büyük başarı kazanan Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’, 17 Ocak’ta vizyona giriyor.



Sinema sektöründe yeni yılın ilk hiti olması beklenen filmden vizyon öncesi yeni bir tanıtım paylaşıldı. ‘Dombra’ ile Türkiye ve dünyada şöhrete ulaşan Arslanbek Sultanbekov’un seslendirdiği ‘Türkler Geliyor’ bestesinin yer aldığı tanıtım, kısa sürede seyirciden büyük beğeni aldı.



Tanıtım kısa sürede milyonlarca kez izlenirken dünyanın her yerinden binlerce olumlu yorum aldı.

 

 

Zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’, İstanbul’un fethinin ardından ‘Kızıl Elma’yı Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in cesur akıncılarının Balkan coğrafyasındaki maceralarını konu alıyor.

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI

 

Yapım: Bozdağ Fi̇lm

Yapımcı: Mehmet Bozdağ

Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Konsept Tasarım Danışmanı: Aslı Zeynep Peker Bozdağ

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engi̇n

Yönetmen: Kamil Aydın

Görüntü Yönetmeni: Efe Kubilay

Kostüm Tasarım: Serdar Başbuğ

Sanat Yönetmeni: Şakir Demirpehlivan

Kurgu: Akif Özkan- Ahmet Teke

Müzik: Cem Öğet

OYUNCULAR: Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmioğlu, Ebru Özkan, Seray Kaya, Ogün Kaptanoğlu, Cemal Hünal, Eren Vurdem, Sezgin Erdemir, Funda İlhan, Atilla Güzel, Tolga Akkaya, Oğuzhan Yarımay Ve Selda Alkor, Serdar Gökhan

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • onur Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    dirilişte sabit izleyiciden para koparmaya çalışan bir proje gibi geldi. Mehmet Bey'e yakışmamış gayesi adalet davası şehadet olan bir milleti kadın erkek ilişkisi ile tarif etmek hos bir durum olmamış
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    işin içine kadın erkek ilişkisi sokmasanız olmuyor değil mi
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hic begenmedim...
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıç haç işareti oluşturmuş, bu olmamış yan koyun lütfen. Artı görüntüler biraz uzak çekilmiş gibi geldi bana. Türklerin Camiisi Namazı, Askeri gücü kuvveti , atasporları filmin içerisinde yer almalı. Artı kadınlarda kızlarda tesettür nerede! 1970 e kadar Müslüman kadınlar kızlar tesettürlü kafir kadınlar kızlar açık giyimli idi ve oradan bilinirdi. Şimdi ne oldu bize. Türkler geliyor doğru fakat çok eksik geliyor çok.
    Cevapla
  • Ajanda 4 yıl önce Şikayet Et
    Kamera geçişleri olsun, ambiyans, kıyafetler ve en önemlisi aşk konusunu hiç tutmadım. Basit. Maalesef para için yapılmış gibi duruyor. Dirilişin tek bölümü dahi etmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR