Kartal İHL'de kış etkinlikleri başlıyor

Kartal Anadolu İmam Hatip lisesi sınav haftasından sonra kapısını kültürel ve sosyal alanlara açıyor. Akademik başarının yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki başarılarıyla da bilinen Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi ders yoğunluğunun azaldığı ve öğrencilerin öğrenmeyi içselleştirdiği ilk dönemin sonuna tekabül eden bu günlere Kış Etkinlikleri adını veriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2020 09:52 GÜNCELLEME 06.01.2020 09:52 GÜNCEL
Kartal İHL'de kış etkinlikleri başlıyor
Kartal İHL'de kış etkinlikleri başlıyor

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Meclisi tarafından hazırlanan  festivalde birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor. ‘Dört güne dört konuk’ sloganıyla birbirinden farklı isimlerin konuk olduğu söyleşiler, tiyatrolar, konserler, yarışmalar, kulüp etkinlikleri, stantlar, okul öğrencileri tarafından hazırlanan sergiler, ikramlar ve daha niceleri öğrencileri bekliyor.

 

Birçok imkanı içinde barındıran Kartal AİHL kulüp çalışmaları ve çeşitliliği ile öğrencilere çok zengin alternatifler sunuyor. Her kulüp kendi amacı doğrultusunda yaptığı çalışmalarla akademik ve sosyal alanda başarı sağlıyor. 13 Ocak 2020 Pazartesi günü gerçekleşecek olan, kulüp etkinliklerinde etkileşimli kulüp tanıtımları ile sosyal ve kültürel alanda başarıyı görme imkanı sağlarken karar mekanizmalarına katılma hakkı da veriyor. 

 

Kış etkinklikleri boyunca 3 ayrı sergi ve bir çok etkinlik  teknoloji ve sanat konsepti ile okulun değişik mekanlarında ziyaretçilerini bekliyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR