İstanbul Valiliği duyurdu: Tepki çeken olaya soruşturma!

İstanbul Valiliği, yaşlı kadının çekiciden düşürülmesiyle ilgili, ''Kadıköy'de çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadının yaralandığı olayla ilgili çekici operatörü ve trafik polisi hakkında soruşturma açıldı.'' açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın süreci bizzat takip ettiği aktarıldı. Arabadan düşen yaşlı kadın hastanede tedavi altında alınmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2020 15:40 GÜNCELLEME 15.01.2020 20:33 GÜNCEL
İstanbul Valiliği duyurdu: Tepki çeken olaya soruşturma!
İstanbul Valiliği duyurdu: Tepki çeken olaya soruşturma!

İstanbul Acıbadem'de 85 yaşındaki kadının çekiciyle kaldırılmak istenen otomobilden düşmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Valilikten yapılan açıklamada, 2 gün önce Acıbadem Caddesi'nde Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi otobüs durağı yakınında yol üzerine park eden aracın çekiciyle alınması esnasında yaşanan kazanın herkesi üzdüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kaza ile ilgili çekici operatörü ve trafik polisi hakkında soruşturma açılmış ve müfettiş talep edilmiştir. Araç çekme işlemi esnasındaki kaza tüm yönleri ile soruşturulacaktır. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bu süreci bizzat takip etmektedir.

Bu üzücü kaza nedeniyle yaralanan ve hastanede tedavi gören Leyla Çetinkal Hanımefendi'ye ve tüm yakınlarına üzüntülerimizi ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

YORUMLAR 2
  • hadi oradan 4 yıl önce Şikayet Et
    araç sahibi gelince aracı kanunen indirmek zorunda.
    Cevapla
  • Vatan evladı 4 yıl önce Şikayet Et
    Süreçte açığa alınmalılar bunun ihmal sorumsuzluk olduğu açık ve net
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR