Gülistan ile ilgili yeni gelişmesi! Viyadükteki görüntü ona ait çıktı

Son dakika haberine göre Tunceli'de Sarı Saltuk Köprüsü üzerinde çömelmiş bir vaziyetteyken yoldan geçen bir aracın güvenlik kamerasına yansıyan kişinin, kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Gülistan Doku (21) olduğu tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2020 17:55 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:55 GÜNCEL
Gülistan ile ilgili yeni gelişmesi! Viyadükteki görüntü ona ait çıktı
Gülistan ile ilgili yeni gelişmesi! Viyadükteki görüntü ona ait çıktı

Munzur Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku, 5 Ocak günü kaldığı yurttan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Doku'nun Diyarbakır'da yaşayan ailesi Tunceli'ye gelerek, kızlarının kaybolduğu ihbarında bulundu. Polis ve jandarma ekipleri arama çalışması başlatırken, bazı kişiler, Gülistan Doku'yu en son Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Sarısaltuk Viyadüğü'nde görüldüklerini ifade etti.

 

 

Bunun üzerine ekipler, baraj gölünde ve karada arama çalışması başlattı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlileri, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli dalgıçlar, Deniz Kuvvetleri, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (JAK), Polis Özel Harekat ve bugün bölgeye ulaşan Ankara, Diyarbakır, Konya büyükşehir belediyeleri bünyesindeki itfaiye personelinden oluşan 100 kişilik ekip, Gülistan'ın arama çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Mehmet cebecioğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olduysa azar azar oldu bize
    Cevapla
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkek arkadaş diyor anne ne oldu bize ne hallere düşdük en dindarı bile böyle şu zamanda sanrım bu 2000 sonrası rahatlık bu dindar kesimi bozdu insanlar çocuklarını tutamaz sahip çıkamaz oldu.
    Cevapla
  • abdurahman samur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayat ne bir erkek için nede bir kız için sonlandırılmaya değmez inanç ve irade zayıflığı
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sokakta şahit olduğum bir olay bir adam kıza öyle bir kızıyor ki neden kendi sokağı'ndan değil de bir arka sokaktan geldin diyor konuşmalarından anlıyorum ki kız Kadıköy'den geliyor Kadıköy'de ne yaptığını nerede olduğunu umursamayan adam bir sokak için kıyameti koparıyor namus sadece kendi mahallemiz için mi geçerli anneler babalar kızlarınızı üniversiteye gönderiyorsunuz çevresinde kimler var nerede kalıyorlar ne yapıyorlar Hiç haberiniz var mı hiç gidiyor musunuz biraz kendi suçlu oluşumuzun kabul edersek
    Cevapla
  • hayati 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadsş çevresini iyi takibe ve sorguya almalı.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum. bu kızımızın bu duruma düşmesi %99 çevresi. çevresi çok iyi sorgulanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR