Anne kırk günlük bebeğini kocasına ders olsun diye dışarı attı!

Adana'da Ayşe E., 40 günlük kızı Masal'ı kundaklayıp, dini nikahla birlikte yaşadığı Celal Y.'nin erkek kardeşinin kapısının önüne bırakarak, kaçtı. Polisin, kundağa bıraktığı nottaki telefon numarasından ulaştığı Ayşe E., emniyette ifade verdi. Celal Y.'nin, birlikteliklerinden olan kızı Masal ve kendisi ile ilgilenmediğini öne süren Ayşe E., ders vermek için bebeği kapı önüne bıraktığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2020 10:49 GÜNCELLEME 27.01.2020 12:06 GÜNCEL
Anne kırk günlük bebeğini kocasına ders olsun diye dışarı attı!
Anne kırk günlük bebeğini kocasına ders olsun diye dışarı attı!

Kentte, masaj salonunda çalıştığı öğrenilen Ayşe E. ile Celal Y., dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Çiftin bu birliktelikten Masal adını verdikleri kız çocukları dünyaya geldi. Bir süre sonra Celal Y., iddiaya göre, Ayşe E. ve çocuğu ile ilgilenmemeye başladı. Bunun üzerine Ayşe Y., 40 günlük kızı Masal'ı, Celal Y.'nin erkek kardeşinin, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğu Mahallesi'ndeki evinin önüne bırakarak, kaçtı. Alışverişten döndüğünde, kapının önünde kundaklanmış Masal'ı gören erkek kardeş, polise haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Masal bebeğin annesini, kundağa bıraktığı kağıttaki telefon numarasından arayan polis, "40 günlük bebek bırakılır mı? Sen nasıl bir annesin? Kocanla arandaki problemleri böyle mi çözüyorsun?" dedi. 

 

 

Masal bebek, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bebeğin anne ve babası ise ifadeleri alınmak üzere emniyete çağrıldı. Celal Y., Adana'da olmadığı için emniyete gelmezken, Ayşe E. ise polise ifade verdi. Celal Y.'nin kendisi ve bebeğiyle ilgilenmediğini öne süren Ayşe E., ders vermek için Masal'ı kapılarının önüne bıraktığını söyledi. Halen hastanede olan Masal bebek, ailesinin kabul etmemesi durumunda Sevgi Evleri'ne yerleştirilecek.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • ahmaklar 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yazsam bilemedim bir anne olarak aslında çok şey var ama ...
    Cevapla
  • Bilal aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu erkek yapsa idi sokaklarda kadınlar pankartlarla yürüyüş yapar hakim amcalar kocayı müebbetle yargılar, yargıtay hemen araya girip emsal olsun diye kocaya ağarşaştırılmış müebbet verirdi. Kadın yapınca karakolda iki nasihat olay biter. İstanbul sözleşmesinin aileyi yok eden sonuçları bunlar. Tabi çocuğun adına bakınca aile yapısını anlamak zor değil. Nerde bizim Aişe Fatma haticelerimiz.
    Cevapla
  • Sıradan Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Anamız bacimlz namusumuz ama sorumsuz kadın da herkesin başına bela. Devlet bunları korumasın artık.
    Cevapla
  • ABDULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkek şiddeti bu da?! Kocasına ders verecekmiş çocuktan ne istersin? bi tane ses çıkmaz aile düşmanlarından şimdi
    Cevapla
  • YKC 4 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimiz s.a.v, zina ve faiz arttığında Allah'ın (cc) gazabını bekleyin buyurmuşlar..
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun içler acısı bir durumunu ortaya koyuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR