Bakan Selçuk'tan yaz tatili açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili süresinin şu aşamada değişmeyeceğini, aynı planlama doğrultusunda devam edileceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2020 19:07 GÜNCELLEME 02.02.2020 19:07 GÜNCEL
Bakan Selçuk'tan yaz tatili açıklaması
Bakan Selçuk'tan yaz tatili açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kanal 7 televizyonu canlı yayınında tatil süreleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  

Selçuk, okulların açık olduğu sürenin genişletilip genişletilmeyeceğine ilişkin bir soruya karşılık, "Şu anda yok, bu şekilde devam edecek. Bunun zamanı var. Yaz tatilini 15 gün kısalttık, ileride belki bir 15 gün daha kısalabilir. Çok nitelikli bir hale getirelim bu süreci, sonrasında artış ayrı konuşulur" diye konuştu.

YAZ TATİLİ AÇIKLAMASI

 

Canlı yayınının ardından İhlas Haber Ajansı muhabirinin “Tatil sürelerinde yakın zamanda bir değişiklik olacak mı” sorusuna cevap veren Bakan Selçuk, yaz tatili süresinin şu aşamada değişmeyeceğini, aynı planlama doğrultusunda devam edileceğini söyledi.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    yazın sıcak kışın soğuk. çocukları okula hiç göndermeyin de rahat edin.
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Urfa geneli mayıs itibariyle 40 dereceyi buluyor , haziran temmuz ağustos aylarında 45 50 civarında seyrediyor . Klima bile etki etmiyor. Mayıs ayı itibariyle çocuğu okulda tutamıyoruz sıcak deyip duruyor . Her yer İstanbul değil sayın bakanım . Biz ne kadar kalkınıyoruz sanayiciyiz desekte gerçekte tarıma bağlı bir toplumuz . Yaz tatilinin kısalması okul süresinin artması bana göre işe yaramaz .
    Cevapla
  • hazan 4 yıl önce Şikayet Et
    yaz tatili 5 gün uzatmayı bi kenara bırakın haziran ve eylül ayında öğrenciler sıcaktan dolayı okula gelmek istemiyorlar. gelenlerde uyuşuk . sıcaktan dolayı kontrasiyon sağlanamıyor.
    Cevapla
  • Enanas 4 yıl önce Şikayet Et
    3 ay tatilmi olurmuş çalışsın ogretmenler
    Cevapla
  • Tatil 2 ay cahil 4 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarın okul açılıyor , git bir okula derse giremezsin zaten sabahtan akşama kadar sadece okul koridorunda dolaş hele bir kaç gün . Bakalım sonra ne diyeceksin
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Şubat tatili üç hafta olursa iyidir. Okullarda eylülün ilk günlerinde açılırsa uygun olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR