Yasin Aktay: Yeni partilerin bireysel hikayelerden başka davası yok

Arafta Sorular programına katılan Yasin Aktay yeni oluşumlar ve yeni partiler hakkında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2020 16:56 GÜNCELLEME 03.02.2020 16:56 GÜNCEL
Yasin Aktay: Yeni partilerin bireysel hikayelerden başka davası yok
Yasin Aktay: Yeni partilerin bireysel hikayelerden başka davası yok

Ülke TV’de yayınlanan Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay yeni parti oluşumları için “Onlar kendi kişisel hesaplarının peşinde. Büyük yolculuğun farkında değiller” dedi.

 

 

TÜRKİYE TARİHSEL MECRA İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENİYOR

Yasin Aktay, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak Türkiye’nin tarih yapıcı bir ülke konumunda olduğunu ve G-20 ülkeleri arasında potansiyel ve nüfus olarak ilk 5’e rahatça girebileceğini söyledi.

 

 

TAYYİP ERDOĞAN BİRÇOK ÜLKEDE KENDİ LİDERLERİNDEN DAHA POPÜLER

Aktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok ülkede kendi liderlerinden daha popüler olduğunu ve halk tarafından çok sevildiğini belirterek dikkat çekici bir gözlemde bulundu.

Yasin Aktay yaptığı açıklamada “Mısır’da Sisi mi Mısır’ı daha çok temsil ediyor yoksa Recep Tayyip Erdoğan mı? Tayyip Erdoğan şu anda Mısır halkını Sisi’den çok daha fazla temsil ediyor. Bu çok net görünen bir şeydir. Tayyip Erdoğan halk tarafından öyle seviliyor ki bazı liderler kendi halkının üzerindeki meşrutiyeti arttırmak için Tayyip Erdoğan ile resim vermek durumunda kalıyorlardı.” ifadelerini kullandı.

YENİ KURULAN PARTİLERDE BİREYSEL HİKAYELERDEN BAŞKA DAVA YOK

Yasin Aktay, yeni kurulan partilerde bireysel hikayelerden başka dava anlayışı olmadığını ve yeni oluşumun içinde olanları iyi niyetli görmediğini belirtti.

Parti kuran kişilerin kendi çıkarları için hareket ettiklerini ve bir davalarının olmadığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, “AK Parti’nin yıllardır söylediği şeyleri AK Parti dışına çıkıp tekrar söylemek bir şey anlam ifade etmiyor.” dedi.

ŞU ANDA SİYASETTE BİR BOŞLUK YOK

AK Partili Aktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllar önce yeni parti kurmasıyla şu an yeni parti kurmaya çalışanların arasında büyük farklar olduğunu açıkça ifade etti.

Aktay, o dönemde siyasette çok büyük bir boşluk olduğunu ancak AK Parti’yle birlikte bu boşluğun ortadan kalktığını, şu an siyasette herhangi bir boşluk olmadığını savundu ve parti kuran kişilerin AK Parti’den bir parça koparmaya çalışmanın telaşında olduklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, “Parti içerisinde sıkıntılar anlaşmazlıklar her zaman olabilir ancak bu sıkıntılarla mücadele etmek gerekirken yeni parti kurmaya çalışmak iyi niyetli bir tutum değildir.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 5
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    valla biraz konunun dışında ama bir şeyi çok merak ediyorum. Esra Hanım elektro gitar falan çalmasını biliyormu? rock müzik dinliyor mu?
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kişisel hesapların merkezi Trabzon oldu...
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon başkanı ugandalı ,,,dürüstlükten bahsedecek en son bile olamazsınız bizans oyuncuları
    Cevapla
  • Barış 4 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin nokta .
    Cevapla
  • jabbar 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR