Czn Burak kimdir? Sosyal medya fenomeni Czn Burak ne iş yapıyor? Gerçek ismi...

fenomeni Czn Burak kimdir? Hatay Sofrasını tanıtan bir mekanın işletmeciliğini ve şefliğini yapan sosyal medyayı takip eden kullanıcıların yakından tanıdığı Burak Özdemir aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte restoranındaki cinayet haberi iddiasıyla gündem olan Czn Burağın biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2020 11:44 GÜNCELLEME 06.02.2020 11:45 GÜNCEL
 Czn Burak kimdir? Sosyal medya fenomeni Czn Burak ne iş yapıyor? Gerçek ismi...
Czn Burak kimdir? Sosyal medya fenomeni Czn Burak ne iş yapıyor? Gerçek ismi...

Sosyal Medyada üzerinden yayınladığı yemek videolarıyla gündemden düşmeyen Czn Burak kimdir? Herkes tarafından ilgiyle ve merakla takip edilen  Burak Özdemir 24 Mart 1994 yılında Hatay’da doğmuştur. Czn Burak adıyla tanınan sosyal medya fenomeni, dedesinin Hatay’da bulunan lokantasında yemeğe olan ilgisini fark ederek bu alana yönelmiştir. Daha sonrasında dedesinin lokantasını işletmeye başlayan Czn Burak İstanbul’a şube açabilecek kadar büyümüştür.

 

ÜNÜ SINIRLARI AŞTI

İstanbul’da ilk şubesini 2011 yılında Aksaray’da açan Czn lakaplı Burak Özdemir, yaptığı yemek paylaşımları ve sunumlarıyla yerli ve yabancı olarak bir çok insanı kendisine hayran bırakmıştır. Taksim, Etiler gibi İstanbul’un merkezi konumunda bulunan ilçelerde restaurantları bulanan fenomen Burak Özdemir Açık Öğretim Fakültesinde eğitim hayatını sürdürmektedir. Sosyal Medyada paylaştığı yemek videoları ile trendlerden düşmeyen yemek fenomeni, sosyal medyada hazırladığı devasa yemeklerle ilgi odağı olmuştur.Türk yemeklerini yapma ve sunma konusundaki becerisiyle ünlenen fenomenin dünyanın dört bir yanında yemek severler tarafından takip edilmektedir.

CZN NE DEMEK NEREDEN GELİYOR?

Son günlerde yaptığı yemek paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Czn Burak’ın lakabı nereden geliyor? Burak Özdemir’in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak’ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca oda babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro’nun kısaltması olan czn’yi kullanmayı tercih etmiş.O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bu günler de bir çok insan tarafından biliniyor.

 

CZN BURAKIN MESLEĞİ NE?

Küçük yaşlardan itibaren birçok işte çalışan Czn Burak lakaplı sosyal medya fenomeni dede mesleğini devam ettirmektedir. Aksaray’da bulunan Hatay ve Lübnan yemekleri yapan restaurantın işletmecisi olan Burak Özdemir Hatay mutfağının dünyaya açılmasında büyük bir pay sahibidir. Yaptığı sunumlar ve yemek tarifleriyle yurtdışındaki yemek severlerin de oldukça dikkatini çeken sosyal medya fenomeni bu günlerde Instagram’da 14 milyon takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca yaptığı Elazığ ve Malatya da depremden etkilenen vatandaşlara yaptığı yardımlarla gündeme gelen fenomen ilerleyen günlerde adından daha fazla bahsettireceğe benziyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR