Kadir Şeker davasında yeni gelişme!

Şiddet gören kadını kurtarmak isterken katil olan Kadir Şeker’i haklı çıkaracağı iddia edilen yeni bir ifade ortaya çıktı. Şiddet gören Ayşe Dırla farklı ifadeler verirken öldürülen Özgür Duran’ın kuzeni B.D.’nin söyledikleri şaşırttı: Ayşe evde Özgür’den dayak yiyince parka gitti. Olay sonrası beni aradı, ‘Özgür bana yardıma gelen çocuğu yatırıp dövdü, çocuk giderken yeniden saldırdı. İkisi de yere düştü’ dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2020 08:22 GÜNCELLEME 16.02.2020 09:27 GÜNCEL
Kadir Şeker davasında yeni gelişme!
Kadir Şeker davasında yeni gelişme!

Antalya'dan 3 çocuğu ve eşini terk ederek Özgür Duran ile birlikte önce Eskişehir'e daha sonra Konya'ya kaçan Ayşe Dırla'nın çelişkili ifadelerini çürüten ifadenin detaylarına ulaşıldı. Özgür Duran'ın amcasının oğlu olan ve olay akşamı Ayşe Dırla ve Duran'ın yaşadığı evde bulunan B.D.'nin Eskişehir'de ifadesi alındı.

 

 

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; bilgi sahibi olarak ifadesine başvurulan B.D. Özgür ile Ayşe'nin Eskişehir'de yanına geldiklerini daha sonra onların Konya'da kiraladığı evde bir süre kaldığını belirterek olay akşamı yaşananları bütün detaylarıyla anlattı.

YÜZÜNÜ YUMRUKLADI

B.D. "Özgür ile Ayşe evde sürekli tartışıyordu. Olayın yaşandığı akşam Özgür alkol almıştı. Ayşe ile yine tartıştıktan sonra Ayşe'yi odaya kapatıp darp etti. Yüzü yumruklanan Ayşe odadan çıkıp 'ben sürekli dayak yediğim evde daha fazla duramam' diyerek evden çıktı. Daha sonra da evden Özgür çıktı. Evde sürekli tartışmalar ve kavgalar yaşandığı için bende çıkıp Eskişehir'e gittim" dedi.

ARKADAN SALDIRMIŞ

 

 

 Eskişehir'e giderken Ayşe Dırla'nın kendisini aradığını anlatan B.D. "Ayşe olayın nasıl geliştiğini bana telefonda anlattı. Evden çıktıktan bir süre Özgür'ü parka çağırmış. Özgür kendisine bağırırken bir genç yardım etmek için yanlarına gelmiş. Genç (Kadir) 'abi neden ağlatıyorsun kadını?' demiş. Özgür'de sana ne lan benim karım demiş. Ayşe de ben eşiyim demiş. Genç (Kadir) geri dönüp giderken Özgür arkadan saldırmış. Yere yatırıp genci darp etmiş. Daha sonra kalkıp kaçmaya çalışırken Özgür gencin boğazını sıkmış. Bu sırada ikisi de yere düşmüş. Ayşe telefonda bu sırada Özgür'ün kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybettiğini söyledi. Özgür, işsizdi çalışmıyordu. Yanlarında bir miktar paraları vardı. O parayla geçimlerini sağlıyorlardı" dedi.

GERÇEĞİ SAKLAMIŞ

Soruşturma dosyasına yeni giren ifadeyle Ayşe Dırla'nın gerçeği sakladığı bir kez daha gün yüzüne çıktı. Dırla, poliste verdiği ifadesinde "Kadir'in bıçak vurma anını görmedim. Ama yanımıza geldiğinde ve ayrılmak üzere hareket ettiğinde bıçağı gördüm diyen kadın gazetecilere yaptığı açıklamada Ortada bıçaklamayı gerektirecek bir durum yoktu. Karı-koca arasında yaşanabilecek bir tartışmaydı bizimki" demişti.

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Suç makinalarını öldüren mazlum vatandaşlarımızın tamamı için ceza verilmesin ,konu ile ilgili sayın vekilllerimizin çalışma yapması milletimizi sevindirir
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bir de karı koca diye tabir etmiş ,zina suç olmaktan çıktı ,zinayı suç olmaktan çıkaranlar bu gibi olayların tamamına kıyamet günü suç ortağı olarak gelecekler
    Cevapla
  • Arkadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazen böyle kadinlarla aynı cinsiyette olmaktan utanıyorum 3 çocuğunu bırakmak nedir kardeşim anlaşamıyorsan ayrıl tamamda çocuğu bırakıp başkasına kaçmak nedir yaparken aklın neredeydi onca yavruyu kimseye birşey olduğu yok olan çocuklara oluyor maalesef arada büyüyerek araya gidiyor çocuklar Rabb'im kimseyi şeytana uydurmasin başımıza taş yağsa yeridir
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar iyice hışırmardılar.Yedikleri önde yemedikleri arkada.Bu kadar rehavet ve rahatlık olursa böyle olur.Atalarımız kadının karnında sıpayı,sırtından da sopayı eksik etmeyeceksin demiş.Böyle olursa hem terbiye eğitimi hemde çocuk yetiştirme eğitimiyle uğraşır kocasıyla uğraşma fırsatı bulamaz..
    Cevapla
  • Mum ışığı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlara çok haklar verildiğinden birçoğu azıttılar. Bir bardak su vermez oldular. Bulaşık çamaşır erkeklere yıkatır oldular. Erkekler köleleşiyor, evlenme yaşı yükseliyor, yanlış anlaşılıp ceza alırım diye bir kadına evlilik teklifi bile edilemez durum oluştu. Devlet kadınların anası babası kocası herşeyi oldu. Erkeklerde korkmaya başladı. Hem kadından hem devletten. Şu kadındaki özgürlüğe özgüveni bak. Yazık kadire. Yazık düzen bozuldu.
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet alametleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR