37 ilde büyük operasyon: 450 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı: "PKK/KCK terör örgütü üyeleri ve destekçilerine yönelik 11-15 Şubat'ta 37 ilde yapılan operasyonlarda 450 kişi gözaltına alındı."

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2020 12:32 GÜNCELLEME 16.02.2020 13:11 GÜNCEL
37 ilde büyük operasyon: 450 kişi gözaltına alındı
37 ilde büyük operasyon: 450 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı'nca, PKK/KCK terör örgütü üyeleri ve destekçilerine yönelik 37 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 450 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "PKK/KCK terör örgütü üyeleri ve destekçilerine yönelik 11-15 Şubat tarihleri arasında 37 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 450 şahıs gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda; çok sayıda kalaşnikof uzun namlulu silah, tabanca, av tüfeği, fişek, şarjör, bol miktarda örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirilmiştir" denildi.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • sessiz 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyetimizi tebrik edeerim devamınıda bekliyoruz adamlar bildigin terör propagandası yapıyorlar her yerde terör ve kücük cocuk tecevuzculerine idam gelmeli terör örgütü suçlarına cezalar arttırılmalı
    Cevapla
  • VatandaşTC 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam olmadan bunlarla başa çıkamazsınız. 2 x2 = 4 bu kadar basit. İdam olmazsa içeride besler, süresi dolunca da dışarı salarsınız. Adam çıkınca da kaldığı yerden devam eder. Bile bile işkenceyle adam öldürene, teröre bulaşıp katliam yapana, tecavüz edene idammm şarttttt. İdamın demokrasi ve insan hakkıyla bağdaşmadığını söyleyen sözde demokratara da sözüm. Öldürülen insanlarında hakları vardı. Hemde en kutsal olan yaşam hakkı.
    Cevapla
  • REİS SEVDALISI 4 yıl önce Şikayet Et
    gereği yapılıyor yapıcakta inşallah İLLA REİS İLLA REİS
    Cevapla
  • gaban 4 yıl önce Şikayet Et
    Elinize emeğinize sağlık Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • atam osmanlıdır 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyetin içinde ve adliyede c. savcıları arasında terör yandaşı chp'nin elemanı gibi çalışan ve internete 5816 ihbar sayfası koyup buradan müslümanları fişlettiren polis ve savcılar var. esas operasyon düzenlemeniz gereken çete bu çetedir. tamamen chp'ye çalışan polisler ve savcılar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR