Ankara'da okulda dehşet! Okul müdürünü yaraladı, intihar etmeye kalktı

Ankara Etimesgut'ta bir lisede güvenlik görevlisi tartıştığı okul müdürünü yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2020 13:45 GÜNCELLEME 17.02.2020 13:45 GÜNCEL
 Ankara'da okulda dehşet! Okul müdürünü yaraladı, intihar etmeye kalktı
Ankara'da okulda dehşet! Okul müdürünü yaraladı, intihar etmeye kalktı

Ankara Etimesgut'ta bir lisede güvenlik görevlisi tartıştığı okul müdürünü makam odasında yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Tedavi altına alınan okul müdürünün hayati tehlikeyi atlattığı, zanlının ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Silah sesinin duyulmasının ardından okulun tahliye edildiği ve olay sırasında öğrencilerin içeride olmadığı öğrenildi.

 

 

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda yanında bulunan silahla okul müdürünü makam odasında yaralayan M.E, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

 

 

Ağır yaralanan zanlı ile okul müdürü hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan okul müdürü Gürüler'in hayati tehlikeyi atlattığı, M.E'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri çevrede inceleme başlattı.

Öte yandan silah sesinin duyulmasının ardından okulun tahliye edildiği ve olay sırasında öğrencilerin içeride olmadığı öğrenildi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • vatandaş46 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsız, kanaatsiz, her şey bir anda olsun aceleci bir toplum oluverdik. bize ait olan değerleri bilmem X Y Z kuşağı adı altında o tanımlamalara neslimiz esir ettik. sanki tanımlanan çağda kendi değerlerimizle yaşanılmazmış gibi. bu millete hayat verecek kendi değerlerimizi yaşamakla sağlanır. daha ötesi yok
    Cevapla
  • hasan hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen senede bi öğrenci pencereden atlayıp intihar etmişti,okulun kaloriferleride pek yanmıyo okul çok sıkıntılı ama kimsenin umrunda değil.benim kızımda o okulda seneye açık liseye alacağım.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu özel güvenlik görevlilerine SİLAH yetkisi vermenin anlamı ne?Burası eğitim,öğrenim yuvası olduğuna göre buraya silahsız veya en az zararlı şok cihazları ile görev yapabilirler.Bu kadar saçma bir uygulama olur mu?Ankaranın merkezinde OKULda silahlı güvenlik.Bu ne rezalet.POLİS imize bile her terde silah kullanma yetkisi yok
    Cevapla
  • delirdim artık 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin içler acısı halini görmeyenlere ALLAH gözünü açmayı nasip etsin.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Noldu bu topluma ya ne hale geldik ruhsal hastalıklar almış gidiyor iman zaafiyetinden...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR