Gezi davası hakimleri için HSK'dan son dakika kararı!

HSK'dan gelen son dakika haberine göre Gezi Davası’nda beraat kararı veren İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti hakkında önemli bir gelişme yaşandı. HSK 1. Daire, Gezi Davası mahkeme heyetinde görevli 3 hakim hakkında inceleme ve soruşturma izni verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2020 20:13 GÜNCELLEME 19.02.2020 20:13 GÜNCEL
Gezi davası hakimleri için HSK'dan son dakika kararı!
Gezi davası hakimleri için HSK'dan son dakika kararı!

Son dakika haberi: HSK, Gezi olayları davasında sanıklara beraat veren İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri hakkında inceleme başlattı.

İNCELEME VE SORUŞTURMA İZNİ

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Gezi Davası’nda 'beraat' kararı veren mahkeme heyeti ile ilgili harekete geçti. Alınan son dakika kararına göre HSK Birinci Dairesi, Mahkeme Başkanı Galip Mehmet Perk, üye Ahmet Tarık Çiftçioğlu ve Talip Ergen hakkında inceleme ve soruşturma izni verdi.

 

Edinilen bilgiye göre, Kurul heyet ile ilgili müfettiş görevlendirecek. Müfettiş olayı araştıracak.

9 SANIĞA BERAAT KARARI

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin yargılanan Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 9 sanığın beraatine karar verilmişti.

 

 

 

YORUMLAR 92 TÜMÜ
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin teröristleri meşru görüp kandil uzantısıyla koalisyon yaptığı Türkiyede her şey normal bir kavala gibi ülkeyi yıkmak isteyenler anormal kavala gibiler bertaraf olurda içimizdeki beyaz Türkleri nasıl bertaraf olacak ?ülkede herkese demokrasi var ama vatana , millete , dine , bayrağını kutsal bilip onu savunanlara demokrasi yok bu ülkede malesef
    Cevapla
  • Türkiye Sevdası 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu karar vatanın bekaası için isabetli olmuştur. Son zamanlarda mahkemelerin verdiği kararlar vatanımız için bizleri had safhada korkuya ve endişeye sevketmiştır. Verilen kararlar devlete verilen bir gözdağı niteliğinde. Neredeyse Devleti teröristlerden özür dilemeye mahkum edip salıverecekler. Bence CHP de el altından mehkemelerden gövence almaktadır. Bu konuya acilen el atılması lazım.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sözüm ona mehdi hz leri o hakimlere haber yollamıştır,ben size sınaz sorularının cevaplarını vermese idim siz o adliyede paspascı bile olamazdınız bu gün hakimseniz benim sayemde oldunuz gezicileri tahliye edeceksiniz yoksa size beddua eder perişan edirm demiş olacakki bu kapıkulu neferler bu milletin malına canına kasteden it takımını salıverdi ama yook bu ülkenin sahibi o üç hakim değil bu ülkenin sahipleri dimdik ayakta bunun bedeli pervasızlara ağır ödetilecektir bundan eminim.
    Cevapla
  • GoKHaN 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok faydalı bir video olmuş , balık hafızamızı tazelemiş olduk
    Cevapla
  • Fantoma 4 yıl önce Şikayet Et
    Icerıde ve dısarıda hıc dusmanımız kalmayana degın savasalım arkadaslar bu vatan bızım yarın gunes yuzlu mınık yavrularımız sokaklarında oynasın dıye bunu surıyede afrıkada dunyanın her yerınde olan masum yavrular ıcın ısteyelım rabbım korusun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR