Cumhurbaşkanlığı'ndan Almanya'ya çağrı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Almanya'da aralarında Türklerin de bulunduğu 9 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin "Irkçılık kolektif bir kanserdir. Olayın aydınlatılması için Alman makamlarının çaba göstermesini bekliyoruz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2020 10:50 GÜNCELLEME 20.02.2020 11:18 GÜNCEL
Cumhurbaşkanlığı'ndan Almanya'ya çağrı!
Cumhurbaşkanlığı'ndan Almanya'ya çağrı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Almanya'nın Hanau kentinde gerçekleşen ve yabancı düşmanlığı olduğu anlaşılan ırkçı saldırıda vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. 

 

 

İbrahim Kalın, "Olayı aydınlatmak için Alman makamlarının azami çaba göstermesini bekliyoruz. Irkçılık kolektif bir kanserdir" değerlendirmesinde bulundu. 

 

 

YORUMLAR 4
  • Rahmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Alman devletinin içinde yer aldığı bir sucu ancak örterler. Almanya nın devlet büroları içi ırkçılığın bir bataklık yuvası, yani eski adetlerine geri döndüler. Almanyadan artık bir hayır gelmez.
    Cevapla
  • sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların hükümeti kendisi ırkçı bunlar yapanları açıga çıkaramaz ve çıkarmaz yada bunu bir ruh hastası yaptı deyip üzerini kapatırlar
    Cevapla
  • NuR76 4 yıl önce Şikayet Et
    Irkci nazi biri yaptigi kanitlandi olaydan sonra evde kendini öldürmüs ! Alman istihbaratinda parmagi vardir diger vatandaslarimizi katl esip mahkeme 120yil dosyaya kilit vurdu. Daha cok üzerimze gelecekler, Türkiye simdi Almanyaya baski yapmali hemde en alasindan! Allah rahmet eylesin ölenlere
    Cevapla
  • tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    ölen türk se asla gerçekleri çıkarmazlar örtpas eder uydururlar bir hikaye
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR