Türkiye'den son dakika Patriot, S-400 ve F-35 açıklaması! Faaliyete geçiyor

Son dakika haber: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ülkemize karşı hem hava, füze tehdidi var, hem de yaşanmış bazı olaylar var. Patriot desteği olabilir" dedi. Bakan Akar ayrıca, S-400'lerin ne zaman faaliyete geçeceği ve F-35'lerle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2020 22:31 GÜNCELLEME 21.02.2020 07:49 GÜNCEL
Türkiye'den son dakika Patriot, S-400 ve F-35 açıklaması! Faaliyete geçiyor
Türkiye'den son dakika Patriot, S-400 ve F-35 açıklaması! Faaliyete geçiyor

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile yaşanan patriot ve F-35 sorunları ve Rusya'dan alınan S-400'lerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

S-400

Biz ilkeli kurallara bağlı, oyunu kurallarına göre oynuyoruz. Birçok yer "alamazsınız, getiremezsiniz" gibi konuşmalar yaptı. Cumhurbaşkanımız gerekli cevapları verdi ve S-400'ü getirdik. S-400'ler faaliyete geçecek, kimsenin şüphesi olmasın. Nisan gibi çalışmalar başlayacak.

Son dakika | Bakan Akar S-400 için 'Faaliyete geçecek' açıklamasında bulundu
PATRIOT

Amerika ile bir noktaya gelemedik. Çözemedik. İstiyoruz, vermiyorsunuz. S-400 niye aldınız" diye suçluyorsunuz. Biz bir tercih olarak değil zorunlu olarak S-400'e gittik. Hava savunma tehdidi varken tedbir almayacak mıyız? Kimse kusura bakmasın. Halkımızın, milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilerliyoruz. Çözümler olsaydı biz Patriot alabilirdik. Hala söylüyoruz, bizim hava suvunma sistemine ihtiyacımız var.


F-35

Biz F-35'in ortağıyız. Müşterisi değiliz. Bu yapılan şey bütün kurallara aykırı. Biz anlaştık. F-35'ler için 1,5 milyar dolar ödeme yaptık. 2.1 milyar dolara kadar ödememiz var ve ödeyeceğiz. Biz orada ortaklık sorunumuzu yerine getirdik. Biz ABD ve diğer ülkelerinde sorumluluklarını yerine getirmesini istiyoruz.

 

YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruslarla işbirşiği yapmayın "eksen kaydı" estek köstek dediler, hatta Rus uçağını vurdular, domatesçisinden turizmcisine kadar karmaşa ortamı oldu. Ama "RUSYADAN MİLLİ MENFAAT GEREĞİ S-400 ALDIK" İyi de oldu. ..Geldiğimiz noktada hem ABD hem de Rusya "güvenilmez oldukları ortaya çıktı. ÇAĞIRIN ÇİN'İ. YERLEŞTİRİN BATMANA. AFRİKALARDA NUFUZ ELDE ETMEYE ÇALIŞACAĞINA " AKDENİZ, KIBRIS, LİBYA DENKLEMİNDE BİZE YARDIMCI BİR MÜTTEFİK DAHA YARATIN..Üstelik Yazılımını almadığımız Patriota para vereceğimize "KARADAN KARAYA FÜZE SİSTEMLERİ ALALIM ÇİNDEN"...Musluğun başında olan biziz unutmayalım.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin bizi desteklemez. Rusya ile müttefik adamlar. İşin içinde müslüman olunca suriyeye gelen çin müslümanları vurmaya başlar.
    Cevapla
  • yerli milli silah 4 yıl önce Şikayet Et
    F35 ler su 35-57 yerine TFX s400-500ler ve patriotlar yerine en za 600 km menzilli Hisar u veya y ve siper u veya y en kısa zamandada rusun abdsinin nasıl 10000 km üzeri balistik füzesi varsa bizde 10000 üzeri üretelim milli ve yerli göktürklerimizi dahada geliştirip sayılarını artıralım
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca Rahmetli Erbakan Hoca Ağır Sanayii Hamlesi dedi.Fakat biz anlamadık Emperyalizmin oyunlarıyla oyalandık.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın her tarafını yahudıler idare ediyor.amerikada onlar,rusyada onlar,avrupada onlar,çinin en büyük zenginlerı bile yahudı.islam alemi aralarına sıkışıp kaldı.büyük israil devletı kurulana kadar bu savaşlar ,bu kargaşa devam eder.allah yardımcımız olsun...
    Cevapla
  • As. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Türkiye kendi savunması için Kıtalara arası Güdümlü füze ve elektromanyetik füzeleri aynı zamanda lazer güdümlü nükleer silahlar Aselsan ve Roketsan ve Tübitak Milli kuruluşlarımız tarafından yapılacak güçtedir kendi silahımız kendimiz üretelim .
    Cevapla
  • resmi gazete 4 yıl önce Şikayet Et
    atom gerek, yada koronabombasi
    Cevapla
  • ziyattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda Amerika Füze vermiyor, Rusyanın Füzelerini de esede karşı kullanmadığımıza göre, Kuzey Koreden füze satın alıp bu Füzeleri hem Ruya ya ve hemde esede karşı kullanabiliriz. Bence Şu en makul çözüm bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR