Canan Karatay'dan koronavirüs çıkışı!

Koronavirüs salgını tüm dünyayı tedirgin etmeye devam ediyor. Aralık ayında ortaya çıkan ve 2 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs ile ilgili Prof. Dr. Canan Karatay'dan dikkat çeken açıklama geldi. Canan Karatay, yaptığı açıklamada koronavirüsün yeni bir şey olmadığını senelerdir birlikte yaşadığımızı söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2020 22:25 GÜNCELLEME 22.02.2020 22:28 GÜNCEL
Canan Karatay'dan koronavirüs çıkışı!
Canan Karatay'dan koronavirüs çıkışı!

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan CNN TÜRK Masası programına katılan Canan Karatay, herkesin merakla beklediği koronavirüsle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayatını kaybedenlerin çoğunun 80 yaş üstü olduğunu söyleyen Karatay, koronavirüs için 'dünyayı korkutacak bir olay değil' açıklamasında bulundu.

Canan Karatay, koronavirüs
 

 

 

İŞTE CANAN KARATAY'IN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Kelle paçayı hala öneriyorum. Ben asırlardan beri uygulananları söylüyorum ben.

 

 

Koronavirüsü yeni bir şey değil. Şimdiye kadar 6 tane koronavirüsü var yedinci 19 oldu. Senelerdir birlikte yaşıyoruz. CDC raporuna göre ocak ayına kadar 15 milyon kişi grip olmuş Amerika'da. Bunun 140 bini hastaneye yatmış ve 18 ocak ayına kadar 8 bin 200 kişisi vefat etti. Neden bunlar söylenmiyor da korona söyleniyor? Dünyada her sene bu kadar kişi ölüyor zaten. Çin'de ölenlerin yaşı 80 yaşın üzerinde. Ölenler birçok hastalığı olanlar. Bu kadar dünyayı korkutacak bir olay değil. Bizim vücudumuzda zaten virüsler var. Biz asırlardır virüslerle yaşıyoruz.

DİĞER SALGINLARDAN DAHA AZ ÖLÜMLÜ

Bunun için bir kere virüs. Ben korona ve grip virüsünden bahsediyorum. Kelle paça güç veriyor. Bağışıklık sistemi güçlü olanlar ölmüyorlar, hastalanmıyorlar. Daha önce gördüğümüz diğer salgınlar var. Diğer salgınlardan daha az ölüme neden oldu.

Korunmaya gelince birçok yönü var. Bir tanesi kelle paça. Bir kere senelerden beri söylüyoruz, kişinin bağışıklık sistemini güçlendirmesi lazım. Bağışıklık sistemi güçlenince virüsleri çok iyi atlatabiliyoruz. Yaşam biçimi çok önemli. Kış aylarında dışarıda dolaşacağız, soğuktan korkmayacağız. Kış aylarında evlerimizi havalandıracağız. Bol su içeceğiz, kristal kaya tuzuyla. Kristal kaya tuzunda 84 tane dengeli mineral var. İkincisi vücudun kuvvetlenmesi nasıl olacak? Lahana, turp, kereviz, sarımsak, soğan, pancar bunlar çok önemli. Bunların hepsi toprağın içinde. Doğa zaten size yol gösteriyor, kışın bunları yiyin diyor.

Gelecek sene karşımıza çıkacak virüslerin ne olduğunu bilmiyoruz. Grip virüsleri her zaman kılıf değiştiriyor.

YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • SİBEL HASALTUN:O 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fikrimi uygulayan varsa benden tedavinin devamini istesin:-(
    Cevapla
  • uygurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde hocam pek inandırıcı gelmiyor. yorumlarda da bunu görüyoruz. ölenleri görüyoruz çoğu genç yaşta. hatta ilk teşhisi koyup ölen dr. gençti ve dünyaya çok kötü bşr hastalık olduğunu söylemişti. inandırıcılığınızı kaybettirmeyin bari
    Cevapla
  • sibel hasaltun 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben sibel kisaca bu ölumcul virüsten kurtulmanin bir yolunu bulduk(arkadasim aytenle birlikte)oncelikle hitesimo gibi ama bir bakteri kadar sicak mi sicak toplar yapilacak ve o toplarin etkisi sadece viruse etki edecek ve vuruslu insanlara insanlarin gen tedavisiyle aktarilicak devamida deneyenkere ve sonuc alanlara ileteceğiz cook sicak hiresimo hapilacak
    Cevapla
  • Mehmet Sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sifir itimat.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    KoronaVirüsün Aşısı KellePaça :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR