HDP ile CHP düğün yapmış ama takıları paylaşamamışlar

Haber 7 Yazarı Esra Elönü, HDP Eş Başkanlarının seçildiği kongrede yaşanan skandal olaylarla ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı. Elönü, HDP ve CHP'nin yapmış olduğu gizli kapaklı ittifağın su üstüne çıkmasına tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2020 11:39 GÜNCELLEME 25.02.2020 19:58 GÜNCEL
HDP ile CHP düğün yapmış ama takıları paylaşamamışlar
HDP ile CHP düğün yapmış ama takıları paylaşamamışlar

Esra Elönü'nün çok konuşulacak o köşe yazısı:

 

 

Netlik ayarı en bozuk canlı insandır siz garanti kapsamında değerlendirseniz bile bu canlıyı kime iade edeceğinizi bilemezsiniz bu yüzden Allah’a havale edersiniz. Omurga ile bünyeleri arasına mesafe koyanların düştüğü hava boşluğuna hayal kırıklığı değil mabad çatlağı denir o hesap.

Hdp’li Pervin Buldan açıkça şunu söyledi “ Biz seçim öncesi Kandilde halay çektik düğün yaptık lakin takıları paylaşamadık gizli izdivaçtan bir hayır gelmedi. Evliliği gizli yaptık ama boşandığımızı herkes duysun” Bunu söylemek istedi. Sonuç? Kuzuların sessizliği.

 

 

İstanbul’un fethedilişinde Bizans'la ittifakı kimler yaptıysa bu seçimde de aynı ittifakla hilelerini sıvaya sıvaya aldılar.

Seçim öncesi durup dururken Demirtaş’ın siyasetini beğendiğini söyleyen İstanbul Belediye Başkanı Tatil Bavulu, ilk sinyalini vermiş bazılarına  bunu anlatmamıza rağmen yalı önünden çekilmiş fino gibi sıçrayıp durmuşlardı.

Bakın, eşlerini bir teröristin yazdığı tiyatroya gönderip, baharat takımı gibi dizilip poz veren siyasetçiler kimi sakinleştirmeye çalışıyordu sizce.

Yasaklı olmasına rağmen Terörist Sakine Cansız’ın kitaplarını İBB bünyesinde satışa çıkarmaları, İstanbul’u kime sattıklarına dair Kandillik bir delil değil mi sizce.

Kılıçdaroğlu hendek kazmasındaki parmak izlerini silmeden, siyasi terliğin içinde ayak arıyor.

Diyarbakır'daki annelere sesleniyorum, evlatlarınızı almak için bir kısmınız HDP İl binasında kalsın diğer bir kısmınız da İBB önüne, CHP il binası önüne gelsin. Bunlar düet yapmaktan utanmamış siz de iki ayrı yere haykırmaktan utanmayın sesinizi yükseltin.

Evet seçmen pişman İstanbul'da bir adama değil bir tatil bavuluna kaptırdıkları oylara mı yansınlar, sandık sandıkları döşeğe mi yansınlar, bir teröristin şarjörüne mermi mermi istiflendiklerine mi yansınlar.

HDP’ye vaadleri neydi ki , Pervin Buldan buzluktan çıkıp çözülünce şıp şıp damlamaya başladı.

Kim kimin termal içliği , hanginizi ter bastı , hanginiz haşlandı, hanginiz ayazda kaldı onu göreceğiz lakin aşikar olan bu evliliğin çöp çatanı Fetö . Hepiniz bir cerahat torbası içinde çalkalanıp durun , kudurun , birbirinize düşün, salyalı saç baş kavganıza gülsün millet..

Tatil bavuluyla hendek kazmasının boşanma törenlerinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız…

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP PKK ittifakı açık edilmez - sonra iyi partili sözde milliyetçileri nasıl kandıracaklar
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Milleti Altatanlar oylarini alanlar kimler CHP IYI SADDET (Satilmişlar ) Kime HDP ve Fetö ye
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimlerinen birlik yapan ATATÜRK Partisiymiş PKK yi desdekleyenlerinen dolaşin bakalim
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP halinize bakinda biraziçik Vatan seversenìz Mehmetçiğe arka çikarsaniz anlarsiniz
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Açaba oy verenler ne diyorki Mehmetçiğe ateş açanlar Sehit edenler oy verenler kimler hizmet edibde yürekleri şizlamiyormi ki utansinlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR