Son Dakika Haberi; İdlib'de bir askerimiz şehit oldu

Son Dakika Haberi; Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan Mehmetçiğe Rejim tarafından düzenlenen topçu saldırısında 1 kahraman askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralandı. TSK'nın misliyle karşılık vermesiyle 56 Rejim unsuru etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2020 23:17 GÜNCELLEME 29.02.2020 00:11 GÜNCEL
Son Dakika Haberi; İdlib'de bir askerimiz şehit oldu
Son Dakika Haberi; İdlib'de bir askerimiz şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib'de Türk askerine yönelik saldırının ardından tespit edilen hedefleri vurmaya devam etti.

 

 

İdlib'den gelen yeni görüntülere göre, Halep'in 13 kilometre güneyinde yer alan kimyasal harp tesisi, füze rampası yüklü atışa hazır askeri araç, rejim askerlerinin bulunduğu ve gizlendiği yerler, ateş destek unsurları tarafından imha edildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: 56 REJİM UNSURU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

 

 

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi:

"Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; ateş altına alınan rejim hedeflerinden 8 tank, 4 zırhlı muharebe aracı, 5 obüs ve 2 çok namlulu roketatarın imha edildiği, 56 rejim unsurunun da etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir."

YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump Reise sormuş, bu Putin ne istiyor diye. Aynen sizin yapmak istediğinizi. Hedef Türkiye. Amerikanın isteği, kuzey Iraktan başlayan Suryenin kuzeyi ile devam eden ve Afrinde biten bir YPGPKK koridoruyla Türkiyeyi çembere almaktı. Çok şükür o hevesleri kursaklarında kaldı. Fırat kalkanı ve zeytin dalı operasyonlarıyla onu bitirdik. Rusyanın hedefi ise Ermenistan, İran, Irakın güney Şii bölgesi, Suriyenin güneyi Halep ve m5 karayoluyla İdlibi Şama bağlayarak Şii hattıyla Akdenize inip Türkiyeyi çembere almaktı. Onu da şimdi bitiriyoruz Allahın izniyle .
    Cevapla
  • mücahit 4 yıl önce Şikayet Et
    bu örüntüleri kanallarda zorunlu yayın yapıp milletin yüreğini soğutun beğenin üste çıksın
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Recep Tayyip Erdoğan ın açıklamalarını iyi okuyun, bunlar harika açıklamalar. Reis karnından konuşmuyor, tüm muhalefete ve dünyaya gerçeği haykırdı. Biz bu gün askerimizi çeksek, terör duracak mı, buradaki güçler emellerinden vazgeçecek mi. Hedef Türkiyedir, Suriyeyi insansızlaştırdıktan sonra sıra Türkiyeye gelecektir. Ancak muhalefetin lideri Kemal Kılıçdaroğlu sırf mezhepçi yaklaşımı ve öteden beri İslam düşmanlığı çerçevesinde bunu kabul etmemektedir.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra İdlib'i değil, Şam'ı, Halep'i vurmamız gerek, o uçakların kalktığı pistleri vurmak gerek, o uçaklara daha havalanmadan zarar vermek gerek, 3-5 tane teröristi zaten hallederiz!
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu açıklamalarda misli kelimesine sinir olduğum kadar hiç bişeye olmuyorum. Misil nedir arkadaşlar benim askerim askerlerim hatta şehit oluyor misliyle karşılık veriyonuz öylemi. Neymiş benim askerliğin misli. Dünyayı yoketsen yine ödeyemezsin. Seferberlik ilan edin suriye ye Suriye diye bir yer kalmasın
    Cevapla
  • Millet 4 yıl önce Şikayet Et
    Üslubu mevcut durumdan daha değerli gören arkadaş. Bak bakalım bi . türkiyeden ne gitti esad dan ne gitti. Niye ölçüsüz konuşuyorsun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR