5 yaşındaki Mustafa şehitler için asker selamı verip, İstiklal Marşı okudu

Kırıkkaleli 5 yaşındaki Mustafa, Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerince TSK mensuplarına düzenlenen hava saldırısında şehit düşen askerler için Türk bayrağı önünde futbolcu ağabeyleri ile birlikte asker selamı verip, İstiklal Marşı okudu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.02.2020 14:32 GÜNCELLEME 29.02.2020 14:32 GÜNCEL
5 yaşındaki Mustafa şehitler için asker selamı verip, İstiklal Marşı okudu
5 yaşındaki Mustafa şehitler için asker selamı verip, İstiklal Marşı okudu

Kırıkkale merkez Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan Hacılar U-17 yaş grubu futbolcuları, İdlib'de rejim güçlerince yapılan saldırı sonucu şehit düşen askerler için Türk bayrağı açtı. O sırada yoldan geçen 5 yaşındaki Mustafa Mert isimli bir çocuk ise Türk bayrağının önünde durup asker selamı verdi. Daha sonra futbolcu ağabeyleri ile birlikte İstiklal Marşı okudu.

 

MEHMETÇİKLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

İdlip’de şehit düşen Mehmetçikleri andıklarını ve İstiklal Marşı okuduklarını ifade eden Muhammed Ali Yağız (17), "Bizlerin bu ülke için refah düzeyde yaşamamız için bizler için canlarını veren Mehmetçiklerimizin ruhu şad olsun diyoruz. Bizler için bu ülkenin refahı için orada kahramanca şehit düştüler. Söylenecek çok söz var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. Çünkü bizler için orada canlarını verdiler. Ne zorluklarla ne mücadelelerle bizler için canlarını verdiler. Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına burada baş sağılığı diliyorum" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR 4
  • vatoz 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslan koçum benim
    Cevapla
  • 1299 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım be sendeki yürek K.K'da yok.
    Cevapla
  • RECAİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz gelseniz bu millete diz çöktüremezsiniz, bunu anlayın artık hainler.
    Cevapla
  • Melek 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olurum Mustafa Mert adı da kendi gibi güzel ciğerim kuzum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR