Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Açık bir itiraf, millet hesabını soracak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun şehitler tepesi açıklamasına cevap olarak "Şehitler tepesi boş kalmayacaktır! “Bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacaktır” demek, açık bir itiraftır, milletimiz elbette bunun hesabını soracaktır! Allah kahraman ordumuzun, aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun!" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2020 08:52 GÜNCELLEME 02.03.2020 08:52 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Açık bir itiraf, millet hesabını soracak
Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Açık bir itiraf, millet hesabını soracak

Tüm Türkiye İdlib'de şehit olan askerlerimiz için yas tutarken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan'ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözlerine cevap vermek isterken büyük bir skandala imza attı.

"ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALACAK"

Erdoğan'ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözlerini anımsatan Kılıçdaroğlu, "Buradan bütün milletime söz veriyorum; Millet İttikafı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmesini istemiyorum" diye konuştu. 

 

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine sert tepki gösterdi.

İşte Fahrettin Altun'un o açıklamaları; 

 

 

Şehitler tepesi boş kalmayacaktır! “Bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacaktır” demek, açık bir itiraftır, milletimiz elbette bunun hesabını soracaktır! Allah kahraman ordumuzun, aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun! 

Şunu herkes bilsin ki, vatan savunması sırasında kim şehit düşmüşse Kurtuluş Savaşı kahramanlarıyla birlikte şehitler tepesindeki yerini almıştır!

“Şehitler tepesi boş değildir” demek, “bu vatanı vatan kılmak için nice şehitler verdik” demektir. “Şehitler tepesi boş değildir” demek, “vatan savunmasında şehit düşen kahramanlarımız bu toprakların dört bir yanında yatıyor” demektir.
 

YORUMLAR 134 TÜMÜ
  • İSTİKLAL 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ordumuzu birlik ve dirliğimizi daim eylesin ancak ve ancak biz yaşantımızı uyumamızdan tut yemek yememize nefes almamıza kadar Şehitlerimize borçluyuz
    Cevapla
  • Umk44 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi boş kalır bütün herkese eyvallah der ülke bölünür gelen geçer herkese ağam paşam sonra ülke kalmaz sonra heryer boş kalır
    Cevapla
  • İSTİKLAL 4 yıl önce Şikayet Et
    bir şey aklıma geldi onu burdan paylaşmak istiyorum bir CHP li millet vekili vardı bir de küstah bir sözü vardı '' ben şehitlerler ölmez vatan bölünmez lafından tiksindiğim kadar hiçbirşeyden tiksinmiyorum '' bunlar hep aynı zihniyet hep ahmakça konuşurlar
    Cevapla
  • ertan 4 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu taşerondur projedir. nokta.
    Cevapla
  • ŞaH MaT 4 yıl önce Şikayet Et
    KK ne demek istedi acaba, Bu orduyu dinden imandan koparacam mi demek istedi. Yoksa onun bunun himayesine girip postalları yalayacak ve her gelen geçenin hanına mı dönüştürecem dedi. Yada satacam devleti milleti hepbirlikte köle olacağız zaten kimseyle savaşma derdimiz kalmayacak mı demek istedi. Şahı bi adamı anlayan var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR