Sosyal medyada 'kanserim' dedi! Haluk Levent de dolandırıldı

İzmir'de yaşayan İrem Atan isimli genç kız sosyal medyanın ne kadar tehlikeli bir mecra olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Atan, ''kanserim'' yalanıyla 1 yılı aşkın süre boyunca insanların iyi niyetini suistimal ederek onları dolandırdı. Dolandırılanlar arasında ünlü şarkıcı Haluk Levent de bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2020 02:04 GÜNCELLEME 06.03.2020 15:28 GÜNCEL
Sosyal medyada 'kanserim' dedi! Haluk Levent de dolandırıldı
Sosyal medyada 'kanserim' dedi! Haluk Levent de dolandırıldı

Sosyal medyanın ulaşabildiği geniş kitle, şimdilerde bir dolandırıcılık aracı olarak da kullanılıyor. Dolandırıcılığın boyutu ise akıllara durgunluk veriyor.

 

 

''KANSERİM'' DİYEREK DOLANDIRICILIK YAPTI

İzmir'de yaşayan İrem Atan isimli bir şahıs, kanser olduğu yalanıyla aylardır insanları dolandırıyor. Beyin tümörü nedeniyle kemoterapi tedavisi gördüğünü söyleyen Atan, insanların sadece vicdanını sömürmekle kalmayıp paralarını da sömürüyor.

 

 

TWİTTER'DA BAŞLATILAN YALAN KAMPANYASI SON BULDU

Sosyal medya aracılığıyla başlayan dolandırıcılık olayı yine sosyal medya ile açığa çıktı. Bir Twitter kullanıcısı attığı tweet zinciriyle Atan'ın dolandırdığı insanların başından geçenlerin bir kısmını paylaştı. Haluk Levent de duygu tacirliğine kurban gidenlerden oldu.

HALUK LEVENT'İ DE DOLANDIRDI

Geçtiğimiz yaz Ege turnesinde olan Haluk Levent'e sosyal medya üzerinden ulaşan Atan, şarkıcıyla buluştu. Yalanının ortaya çıkmasından kaygılanmak şöyle dursun, bir de üzerine açıklama yapan İrem Atan'ın, basına "İzmir çevresinde olduğunu duydum ve Haluk Levent ile iletişime geçmek istedim. Sağ olsun beni kırmadı ve bir araya geldik. Çay içtik, sohbet ettik. Bana gitarıyla birçok şarkı söyledi. Tedavim sırasında bana destek vereceğini ve her zaman yanımda olacağını söyledi" açıklamasında bulunduğu ortaya çıktı.

HÜRRİYET

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • ayfer caprak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gibi gerçek ihtiyac sahiplerine inanmazzlar yalan söylüyenlere herkez inanıyor
    Cevapla
  • Ayfer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben o kadar yazıyorum yardim icin gelen olmadi Duyum oglusumla sesimizi ne olur ne tencerem koltugum var. Oglum okula ac gidiyor kiramizi elektrigimizi suyumuzu ödeyemiyoruz
    Cevapla
  • brk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayfer hanım mahallenizi ilçenizi yazabilir misiniz lütfen, belki hayırsever kişiler muhtarlık aracılığıyla size ulaşmak isteyecektir.
    Cevapla
  • Sena Yazıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söyleyen, dolandıranin hiç mi suçu yok. Asıl cezalandırılması gereken kim? Ben de ahbap derneği bagiscilarindanim. Haluk Levent' e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Kendisine güvenim tam.
    Cevapla
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç aklına geldi mi bu yalan gerçek olurda o hastalığa yakalanırım diye ama Allah korkusu olsaydı zaten iş buralara gelmezdi
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    6﴿ Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın. Hucurat süresi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR