Başkan Erdoğan - Putin zirvesi esnasında sınırda dikkat çeken sevkiyat!

TÜRKİYE’nin çeşitli illerindeki birliklerden Bahar Kalkanı Harekatı'na destek amacıyla sevk edilen zırhlı araçlar Gaziantep’in İslahiye ilçesine ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2020 20:12 GÜNCELLEME 05.03.2020 20:17 GÜNCEL
Başkan Erdoğan - Putin zirvesi esnasında sınırda dikkat çeken sevkiyat!
Başkan Erdoğan - Putin zirvesi esnasında sınırda dikkat çeken sevkiyat!

Bahar Kalkanı Harekatı'na destek amaçlı sınıra sevk edilen zırhlı araçlar ile mühimmat yüklü kamyonların bulunduğu konvoy, İslahiye'ye ulaştı. Güvenlik önlemleri arasında İslahiye'den Hatay yönüne hareket eden konvoydaki araçların Suriye'nin İdlib kentindeki üs bölgelerinde konuşlandırılacağı öğrenildi.

 

Bahar Kalkanı Harekatı'na destek amacıyla sevk edilen zırhlı araçların oluşturduğu konvoy, akşam saatlerinde güvenlik önlemleri eşliğinde Hatay yönüne gitti.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcımız olsun.ALLAH Mehmetçiğimizi korusun.İnşallah bu zalimlerin hesabı görülecek..
    Cevapla
  • YILMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar anlaşmayı gene bozacaklar bu sefer hazır olmalıyız Rabbim ordumuzu milletimizi korusun içerdeki ve dışarıdaki hainlere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • kahraman 4 yıl önce Şikayet Et
    her an herşey olabılır.derhal hava savunma sıstemımız kurmalıyız.rusya bu ışlerın başı .hıç guven olmaz.abd den cok rusya bızden korkuyor.cevresı turk devletlerı ve ıcınde 30 mılyon turk var.bırde ıran dalkavugu var.ıçının yarısı turk
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Acil altay tanki ne pahasina olursa olsun yapilmali gerekirse mühendisler kacirilmali vurulmasi gereken vurulmali ama bu tank yapilmali nükleer silah yapilmali
    Cevapla
  • derbeder 4 yıl önce Şikayet Et
    adana aşlaşması içindir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR