AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Medeni insanlar böyle bir konuşmaya tahammül edemez

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin dün Meclis'te Başkan Erdoğan'a çirkin sözler sarf eden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sert tepki göstererek "Doğrusu bir kez o metni okuyan medeni insanlar, böyle bir konuşmaya tahammül edemezler." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2020 22:22 GÜNCELLEME 05.03.2020 22:27 GÜNCEL
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Medeni insanlar böyle bir konuşmaya tahammül edemez
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Medeni insanlar böyle bir konuşmaya tahammül edemez

TBMM Genel Kurulunda, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin arasında "siyasette kullanılan dil" konusunda tartışma yaşandı.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ın dil konusunda partisine ödev vermeye çalıştığını belirterek basit bir tavsiyede bulunacağını vurgulayan Zengin, şöyle devam etti:

"Dün kendi Grup Başkanvekilinizin yapmış olduğu konuşmayı, lütfen yüksek sesle kendi kendinize bir kez okuyunuz. Doğrusu bir kez okuyan medeni insanlar, böyle bir konuşmaya tahammül edemezler. Bu yetmiyor, kürsüye çıkılarak adeta bence bir komplo düzenleniyor. Bilerek 'Meclisi gerelim, bu yetmez, bu gerginliği topluma taşıyalım; kavga, çıngar çıkaralım memlekette. Cumhurbaşkanımız bugün Rusya'ya giderken böyle gerilimli bir hava gösterelim...' Bütün meselenin bu olduğunu düşünüyorum. Tabii kendi iç hesaplarınızda başka şeyler de vardır."

 

"DİL MESELESİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Meclisin ciddi bir mecra olduğuna işaret eden Zengin, "Dil meselesini önemsiyoruz, aynı meselenin sizin temel bir sorununuz olduğunu düşünüyorum. O nedenle bunların hepsinin altını çizerek size iade ediyorum." diye konuştu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • 1492 4 yıl önce Şikayet Et
    ispanya sürüngenleri şimdi bize lisanımızımı öğretecek! Lânetliler.
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP linin olduğu yerde huzur yoktur Ya devlete, ya dine, ya baş örtüsüne, ya geleneklere ya islam ahlakına saldırırlar.
    Cevapla
  • Ay isigi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler bayan zengin
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Besbelli Esat ve Baas hayranları, Türkiye'nin elini zayıflatmak dertleri tam da görüşme öncesi, üst aklın kurgusu.Bunlar piyon piyon sadece.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp,liler Erdoğanın Suriyedeki Başarısını Hazmedemiyor?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR