Selçuk Bayraktar saat ve gün verdi! 'Her daim hazırız'

Başkan Erdoğan ile Putin'in Moskova'da gerçekleştirdiği görüşmeden ateşkes kararının çıkmasının ardından Selçuk Bayraktar Twitter'da dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bayraktar, Bahar Kalkanı Harekatı'nda büyük başarılara imza atan SİHA'larla ilgili paylaşımında "Görev verildiğinde her daim hazırız... 05.03.2020 21:45" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2020 23:19 GÜNCELLEME 05.03.2020 23:32 GÜNCEL
Selçuk Bayraktar saat ve gün verdi! 'Her daim hazırız'
Selçuk Bayraktar saat ve gün verdi! 'Her daim hazırız'

Baykar Teknik Müdürlüğü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın "Görev verildiğinde her daim hazırız... 05.03.2020 21:45" notuyla paylaştığı fotoğrafla kısa sürede binlerce beğeni aldı.

 

 

 

YORUMLAR 114 TÜMÜ
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    seni bir yakalayayım. arnından öpeceğim adamsın kardeşim
    Cevapla
  • Duran 4 yıl önce Şikayet Et
    Heykel uzmanı arkadaşlara cagrimdir. Yapabildiğiniz ve uzmanı olduğunuz tek işin hakkını verin. Eeee bu adamın heykelinin dikilmesi lazım degil mi?
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz atmadık Allah attı..biz vurmadik Allah vurdu..sebeb olanlara teşekkür ederiz.gururlandik..devletimiz Siha ekibini korumalı..Siha ekibinden de en büyük ricamız şu Siha nin jet motorlusunu ses hızını geçen radarda gorunmeyeninden yapmasıni ve Sida ya da ağırlık verilmesini şiddetle talep ediyoruz..yol köprü vs.de gerekirse yapılmasın razıyız ama her türlü teknolojik silah yapılsın... herkes gördü..ABD en zor zamanımızda patriot vermedi.rusya ile kanki iken birden kanlı olduk..ne yaparsak kendimiz yapmalıyız..
    Cevapla
  • REHA 4 yıl önce Şikayet Et
    senden ve seni yetiştirenlerden Allah razı olsun.düşmanı dışarıdan çok içeride aramak bulmak ve imha etmek lazım.onlar kim olduklarını gayet iyi bilirler.
    Cevapla
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden ve ekibinden Allah razı olsun, Başarılarınızın devamını dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR