Kadir Şeker davasında dikkat çeken detay!

Kadir Şeker’in avukatı Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, bugüne kadar yapılmış en titiz soruşturmalardan birinin sürdüğünü belirterek, “Parkta oynayan Suriyeli çocukların bile ifadeleri alındı. Tramvayda yanında oturan yolculardan, komşularına, Kadir’i gören tanıyan herkesin ifadeleri alındı. 112’ye ihbar yapan vatandaşlar bile bulunup ifadelerine başvuruldu” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2020 17:24 GÜNCELLEME 07.03.2020 17:36 GÜNCEL
Kadir Şeker davasında dikkat çeken detay!
Kadir Şeker davasında dikkat çeken detay!

Konya’da şiddete uğradığını düşündüğü Ayşe D.’ye yardım etmek isterken sevgilisi Özgür Duran’ın bıçakla ölümüne neden olan üniversiteye hazırlık öğrencisi Kadir Şeker dosyasında iddianamenin bu hafta başında mahkemeye gönderilmesi bekleniyor. 

 

PARKTA OYNAYAN ÇOCUKLARI BİLE DİNLEDİLER 

Kadir Şeker’in avukatı Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, Cumhuriyet başsavcılığının bugüne kadar yapılan en titiz soruşturmayı yürüttüğünü belirterek ““Parkta oynayan Suriyeli çocukların bile ifadeleri alındı. Tramvayda yanında oturan yolculardan, komşularına, Kadir’i gören tanıyan herkesin ifadeleri alındı. 112’ye ihbar yapan vatandaşlar bile bulunup ifadelerine başvuruldu” dedi. 

 

 

SIRT ÇANTASINDAKİ TOPRAK PARKTAN ÇIKTI 

Adli, kriminal ve sosyal inceleme de dahil tüm raporların tamamlandığını ifade eden Aladağ, Kadir’in sırt çantasındaki topraktan alınan numunenin parktaki toprakla örtüştüğünü söyledi. Ancak bir görgü tanığının Kadir’in yere düşmediğini, bir başka tanığın ise önce düştüğünü sonra düşmediği şeklinde çelişkili ifadeler verdiğini belirten Aladağ, “Yargılama sırasında bu durum net olarak ortaya çıkacaktır. Kadir Şeker’in, maktül Özgür Duran’ın üzerine düşme veya arbede sırasında bıçakladığı iddiasının bu aşamada kesin olarak tespit edilemediğini ifade eden Aladağ “Bıçağın giriş 90 derecelik açıyı göstermeyen giriş şekli ve 23 santimlik bıçağın büyük kısmının vücuda girmiş olması nedeniyle, ölüme neden olan yaralanmanın üzerine düşme sonucu yaşanan arbede sırasında gerçekleştiği değerlendirmesi şu aşamada yapılamıyor. Ancak dosyadaki tüm deliller Kadir’in kendini savunmak amacıyla, yaralama kastıyla hamle yaptığını gösteriyor” dedi. 

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Mümine 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadirin yüzünü güzünü boğazındaki izleri görmediniz mi nefsi müdafaa var. Adam küfretmiş kovalamış yakalayıp öldüresiye dövmüş. Cebindeki bıçağı çıkarmasa kendisi ölecekti.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın biri de sormuş, kadın ne yapmış ki diye! Şimdi bu da soru mu? İşte böylelerine de bir kadir lazım. Kadir, zavallı çocuk hangi birine yetişsin?! Tek başına!...
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Maktul alkollu idi ise bence bıçaksızda kendini savunabilir ve karşı tarafı iki yumrukla falan bayıltıp kurtulabilirdi. Bıçakla ölüm vuruşu yapmış adeta. Ya da korkutmak isterken katil olmuş, dogrusunu Allah bilir. Ama bu durum bence kendini savunma degil. Ne yani yolda giderken benim üzerime birileri araba sürecek sonra da nefsi müdafa mı diyecek buna, var mı böyle bir hukuk anlayışı! Bu ancak çakallık mafyalık sokak kabadayılığı gibi kanun dışı davraniş alışkanlık olur.
    Cevapla
  • Türk evladi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman senin kacanda seni sokak ortasinda dövsun, herkez mal mal baksin. Basina geline böyle genclerre yalvarirsin, kurtarin diye beni. Olay cözülmeden böyle bir düsünce sacmalik.
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    23 santim diyor ya.Bu ulkede hepimiz adaleti kemdimiz saglarsak ne olur.Ara polisi gelsin.Zaten surekli devriye geziyorlar sagolsunlar heryerde varlar.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    23 cm lik bıçak! Bununla çocuk memlekette asayiş sağlıyor(!) Yok mu devlette bir otomatik tüfek, kavga görünce hemen dalsı. Biraz da eğitim alırsa, tek kurşunda işini zahmetsiz halleder. Ölen kötü(!) adam da fazla can çekişmez. Hem kazara ateş aldı diye yutturmak da kolay olur. 23 cm lik bıçak yakışan masum(!) Yavrucağa en azından bir 7.65 veya 6.35 lik tabanca çok mu görülecek(?!) Birisi karısını mi dövüyor, tak indir. Kadıncağız rahatlasın, oh be desin. Artık vicdanlar rahat eder herkes cennette köşk sahibi olur(!) Karı-koca kavgalarında böylece savcı ve hakimlerin de iş yükü hafifler. Adamsın ve adilsin(!) be devletim!..
    Cevapla
  • metin 4 yıl önce Şikayet Et
    bukadar mavaldan sonra devlete ne sarıyorsun
    Cevapla
  • kadir. 4 yıl önce Şikayet Et
    bi yerde biri kavga ediyosa umursamıyor artık kimse .eğer çocuğa ceza verilirse daha da kimse kimseye yardım etmez öleni gömerler.velev ki ceza olsa dahi cumhurbaşkanı af yetkisini kullanmalıdır.hırsıza arsıza karışmaya karışmaya ülke dünya yaşanmaz oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR