THY pilotlarından İdlib gazimize doğum günü sürprizi

Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla memleketi Erzincan'a seyahat eden İdlib Gazisi Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü'ne kabin ekipleri ve pilotlar doğum günü sürprizi yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2020 18:41 GÜNCELLEME 07.03.2020 18:48 GÜNCEL
THY pilotlarından İdlib gazimize doğum günü sürprizi
THY pilotlarından İdlib gazimize doğum günü sürprizi

Hanözü için doğum günü pastası kesildi, yolcular da alkışlarla kutlamaya eşlik etti.
Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü, İdlib'de 27 Şubat günü rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırıda gazi oldu. Kolundan ve bacağından yaralanan Hanözü tedavisinin tamamlanmasının ardından dün taburcu edildi. Gazi Hanözü taburcu edilmesinin ardından memleketi Erzincan'a gitmek üzere yola çıktı.

 

UÇAKTA SÜRPRİZ 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla memleketi Erzincan'a giden İdlib gazisi Hanözü'ne uçakta sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

 

PİLOT ANONS ETTİ

Önce kapatan pilotun anonsu duyuldu ardından kabin ekipleri doğum günü pastası ile İdlib gazisinin yanına geldi. Ellerinde doğum günü pastasıyla yanına gelen kabin ekibini gören gazi Hanözü şaşkınlığını gizleyemedi. Hanözü, uçaktaki diğer yolcuların alkışları eşliğinde pastayı kesti. İdlib gazisi sürpriz doğum günü kutlaması için ekibe teşekkür etti. Yaşanan duygusal anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 52 TÜMÜ
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Olağan üstü Vatan konusu olunca Biz birbirimize destek veren bir ülkeyiz. chp yönetimi hariçtir. Ama seçmenlerinin içindede bu durumlarda kenetlenen insanlar var.
    Cevapla
  • elif 4 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler THY bu güzel davranışınızdan Allah gazimize uzun ömürler versin iyiyki doğmuş güzel vatanımızın evladı
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ismail hakkı efendiye oruçtan bahsetmişsiniz doğum günü kutlayımı islamlamı bağdaştırmışsınız anlamadım gazilerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz ancak doğum günü kutlamak hıristiyan adetidir gereksiz masraf olduğu keyfi bir işlem olduğu hıristiyanlara benzeme içerdiyi için haramdır dikkatinizi çekmek isterim
    Cevapla
  • tımarcı yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Gazimizin doğum Gününü Bizde Kutluyoruz. THY na Böyle Güzel Süpzirleri İçin Teşekkür Ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR