Öğretmenlerin gezisi kanlı bitti! 2 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'da otomobilin seyir halindeki çekicinin dorsesine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında öğretmenler Hatice Şimşek (28) ile Zümrüt Aslan (29) hayatını kaybetti, 2 arkadaşları da yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2020 14:04 GÜNCELLEME 08.03.2020 14:05 GÜNCEL
Öğretmenlerin gezisi kanlı bitti! 2 ölü, 2 yaralı
Öğretmenlerin gezisi kanlı bitti! 2 ölü, 2 yaralı

Kaza, saat 07.00 sıralarında Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 63'üncü kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep’e gezmeye giden öğretmenlerin içinde bulunduğu Zümrüt Aslan’ın kullandığı 70 FP 384 plakalı otomobil önünde seyreden İbrahim Akbal yönetimindeki 11 AAC 194 plakalı çekicinin dorsesine arkadan çarptı. Kazada hurdaya dönen araçtaki öğretmenlerden Hatice Şimşek olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

Kaza ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, otomobilde bulunan sürücü Zümrüt Aslan, Beyza Özayman ile Seda Günenç'i olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Zümrüt Aslan da tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralının tedavisinin sürdüğü kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Zümrüt hoc 4 yıl önce Şikayet Et
    Zümrüt hocanın öğrencisi olduğum için o kadar guruluyum ki zümrüt hoca bizim öğrenmemiz için canala başla çalışırdı bize sürekli çocuklarım derdi bizim ablamiz , annemiz , halamiz ,teyzemiz ,arkadasimiz olurdu bizi çook sever bize çook deger verirdi onu yokluğuna nasıl alışacaz bilmiyorum ,onsuz nasıl olacak bimiyorum , kimya dersleri nasıl geçecek bilmiyorum bildiğim tek bir şey var oda bizi çook sevdiği seni asla unutmayacak bu kalp hocam mekanin cenet olsun sessiz olmak çook zor benim melek hocammm..
    Cevapla
  • emine arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar o sizden sadece iyi birer okuyup meslek sahibi olmanız için uğraşırdı ve sizi gerçekten çok önemsiyordu ailelerinizi arayıp tek tek konuşurdu zümrüt hocanızı utandırmayın iyi biryerlere gidin meslek sahibi olun
    Cevapla
  • Arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepimizin başı sagolsun Zümrüt hocanın ogrencisiymissin
    Cevapla
  • Ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyza hoca ve seda hocanın hemen iyleşme dileğiyle
    Cevapla
  • emine arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    malesef beyzada mefaat etti
    Cevapla
  • Nazlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşallah
    Cevapla
  • Hocanın çocuğu 4 yıl önce Şikayet Et
    CANIM HOCAM NEDE GÜZEL KALBİ WARDI CUMA GÜNÜ İYI OLMADIĞINI SÖYLEMIŞTI :( ARTIK NASIK DERS işlicez
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle ölenlere Allah tan rahmet, geride kalanlara baş sağlığı diliyorum.. yorum yapanların bir kısmının haberi tam okumadığını düşünüyorum..
    Cevapla
  • devletim 4 yıl önce Şikayet Et
    o yolu kullandım. eğer daha yapılmadıysa tek gidiş-geliş orası. birazda dar bi yol. bende araba sollarken askeri aracın arkadan altına giriyordum ama dikkatli ve sakin durduğum için arabayı firenleyebildim. o yolu kullanacaklarına otobanı kullansalardı belki daha farklı olurdu ama taktiri ilahi...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaza otobanda olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR