Avcılar'da otizmli gence dayak!

Avcılar'da bir kişi, iddiaya göre kız arkadaşına 'şit' dediği için yüzde 76 engelli olan genci darp ederek hastanelik etti. Vücudunda ve yüzünde yara izleri olan genç hastaneye kaldırılırken olay sonrasından gözaltına alınan darp şüphelisi M.O'nun ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2020 08:03 GÜNCELLEME 10.03.2020 09:37 GÜNCEL
Avcılar'da otizmli gence dayak!
Avcılar'da otizmli gence dayak!

Olay 8 Mart Pazartesi Günü saat 14.30 sıralarında Cihangir Mahallesi Sefer Sokak'ta meydana geldi. Teyzesinin evinin önünde bekleyen Taha Alper Behrem, iddiaya göre, sokakta otomobiliyle geçen M.O. ve kız arkadaşına seslendi. M.O., kendilerine seslenen engelli genci, kız arkadaşına laf ettiğini öne sürerek darp etmeye başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre şüpheli, Alper Behrem'i dakikalarca darp etti. Engelli gencin yüzünde, boynunda ve vücudunda yaralar oluştu. Çevredekilerin müdahale etmesi üzerine şüpheli ve kız arkadaşı geldikleri otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen engelli genç hastaneye kaldırıldı. Behrem Ailesi darp raporu alarak çocuklarını darp edenlerden şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine ifadesi alınan şüpheli M.O. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

"DÖVERKEN BEN ENGELLİYİM DEDİM"

 

 

Yaşadığı olayı anlatan Taha Alper Behrem, "Boğazımı sıktı. Sonra beni dövdü. Boynumda izler var. Döverken beni demirlere vurdu. Ona, ben engelliyim dedim. Başka ne diyebilirim ki" dedi. 

"TEKME VE YUMRUK ATTI"

Darp edilen Taha Alper Behrem'in annesi Zeliha Yıldırım, da olayla ilgili olarak "Alper teyzesinin kapısına geliyor. O arada ne olduğunu bilemiyoruz. Öğreniyorum ki çocuğumu yaklaşık iki buçuk metrelik merdivenlerde tekme atarak bahçeye fırlatıyor. İnip boğazını sıkıyor. Daha sonrasında tekme ve yumruk atarak yavrumu gözlerine, yüzüne vuruyor. Oğlum 'abi ben engelliyim vurma bana diyor'. Kendini ancak böyle savunabiliyor. Çünkü karşılık vermesini bilmiyor. Devamında çocuğumu giriş katının demirlerine vuruyor. Etrafındakiler bırak o çocuk engelli dediğinde 'bana ne engelliyse engelli' diyor. Tamamen öldürme kastıyla oğlumu mahvediyor. İfadelerinde kız arkadaşıma tacizde bulundu demişler. Kız arkadaşına 'şit' demiş. Sebebi bu. Ben böyle dediğine de inanmıyorum. Benim oğlum herkese selam verir kendi kendine konuşur." diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Nurullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Adalet yerini bulmadığı müddetçe insanlar kendi adaletini temin edecektir. Hakim de kendi savcı sa kendi cellat da kendi olacaktır
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu genç savcı çocugu olmuş olsaydı darpcının sonu ne olurdu?
    Cevapla
  • Vicdan 4 yıl önce Şikayet Et
    neden serbest bırakıyorsun ceza olarak otizim farkındaliğı konusunda 1 yıl süre ile hizmet ederek öğrenmesi için hizmet cezası verilmeli
    Cevapla
  • abdrhman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu şimdi adaletmi. bence içi leş kokan adaleşşşşşşşşşşşşş
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakıldıysa yapacak bir şey yok. Yazacak bir şey de yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR