Alevilerle ilgili sözleri tepki çekmişti: Soruşturma başlatıldı

"Tuz-Biber" adlı stand-up gösterisinde Alevi vatandaşlar hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle Pınar Fidan hakkında soruşturma başlatıldı. Pınar Fidan, emniyette ifade verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2020 15:20 GÜNCELLEME 19.03.2020 19:59 GÜNCEL
Alevilerle ilgili sözleri tepki çekmişti: Soruşturma başlatıldı
Alevilerle ilgili sözleri tepki çekmişti: Soruşturma başlatıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, konunun her yönüyle araştırılması için güvenlik güçlerine talimat verildiği öğrenildi.

 

Fidan, emniyette ifade verdi. 

NE DEMİŞTİ?

 

Tuz-Biber adlı stand-up gösterisinde sahne alan Pınar Fidan, Madımak Katliamı’na gönderme yaparak Alevi vatandaşlara yönelik sarf ettiği ayrımcı ifadeler büyük tepki toplamıştı.

Fidan, Madımak Katliamı'na da göndermede bulunarak “Toplayıp hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin. Geçmişte örnekleri var" ifadesini kullanmıştı.

On binlerce kişi bu sözlere tepki gösterirken, söyledikleri büyük tepki çeken Fidan, Instagram hesabını kapatmıştı. Ancak hesabını kapatmadan önce bir açıklama yapan Fidan, kendisinin de Alevi olduğunu ve ironi yaptığını savunmuştu.

KAYNAK : AA, DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Ziya 4 yıl önce Şikayet Et
    ya Korona , Türk Kürt, Suriye esad rejimi, ermeni diasporası bide yetmedi Alevi Sünni mi kaldı Ya gedin işinize biz biriz hepimiz müslümanız.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar özellikle kaşıyor yara iyileşmesin kanasın toplumu ayrıştırdılar alevileri pkk dhpc sömürgeci batının vs vslerin tetikçisi yaptılar
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    burda alevilere karşı bir açıklama görmedim ben..
    Cevapla
  • Hamdi Doğrusöz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadını sanatçı diye seyretmeye gidenlerin ruh hallerini merak ediyorum. Bunun gibi sanatçı bozuntularına pirim verenlere acıyorum. Doktorları bunların durumlarına ne diyor acaba.
    Cevapla
  • gökhancan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bırakın artık alevi sunni diye ayrımı.Hepimiz ALLAH C.C. nin kullarıyız herkesin ibadeti kendine .Siz bakn ahlakına insanlığına.okadar çok alevi arkadaşım var ki zerre kadar özkardeşimden ayırmam.Kaldıki madımak olayındada kirli güçler devrede olay sunni kardeşlerimizin üstüne yıkıldı halada aydınlatılmadı.Bu vatanın her evladı kıymetlidir.Alevisi sunnisi türkü kürdü lazı çerkezi Ne Mutlu bu ülkede yaşayıpta ülkesini seven ona sahip çkan birlik ve beraberliği bir nimet sayan insanlara.Ölüm var bakın bir virüs nelere kadir BİZ BİRİZ AYRIM GAYRIM YOK Bir tane ülkemiz var hepimize yeter Gelin Canlar Bir Olalım.Allah için sevelim.
    Cevapla
  • vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    helal kardesime
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR