Ender Saraç'ın koronavirüs testi açıklandı

Koronavirüs için bağışıklık sistemini güçlendirici beslenme önerileri veren Dr. Ender Saraç, geçtiğimiz günlerde Covid-19 şüphesiyle karantinaya alındı. Koronavirüs testi yapılan Saraç'ın sonuçlarını eşi Benan Hanım açıkladı. Benan Kurtuluş Saraç, sosyal medya hesabından sonuçların "Negatif" çıktığını söyledi

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2020 10:03 GÜNCELLEME 20.03.2020 10:03 GÜNCEL
Ender Saraç'ın koronavirüs testi açıklandı
Ender Saraç'ın koronavirüs testi açıklandı

Dünya Sağlık Örgütü'nün pandemi olarak (Tüm dünyada görülen salgın) ilan ettiği koronavirüs yakalanan ünlü isimlerin sayısı artıyor.

 

Ünlü oyuncular, NBA yıldızları ve futbolcular hastalığa yakalanırken ülkemizde de ünlü doktor Ender Saraç koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı.

Son günlerde katıldığı televizyon programlarında koronavirüse karşı doğal beslenme ve bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalar konusunda bilgiler veren Saraç da Covid-19 şüphesiyle karantinaya alınmıştı.

 

Koronavirüs testi yapılan Saraç'ın sonuçlarını eşi Benan Hanım açıkladı. Benan Kurtuluş Saraç sosyal medya hesabından sonuçların "Negatif" çıktığını söyledi.

YORUMLAR 3
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ender Saraç'a geçmiş olsun. Ancak O'nun gibi ünlü biri değil de normal Ahmet amca AYşe teyze ben hastayım test yaptırmak istiyorum dendiğinde Ender Bey kadar önem veriliyor mu, mesela O'nun gibi başhekimle görüşebiliyor mu, kendini değerli hissedebiliyor mu? Bunu sağladığımız an sisteme olan inancımız artacaktır.
    Cevapla
  • Abdullah64 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Edevlete sonucu koyuyor. Daha ne yapsın.
    Cevapla
  • kul 4 yıl önce Şikayet Et
    siz negatifsiniz tamam. lakin o salona topladığınız insanların teststleri negatif mi ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR