Teröristlere ağır darbe! Etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi." açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2020 10:01 GÜNCELLEME 21.03.2020 10:45 GÜNCEL
Teröristlere ağır darbe! Etkisiz hale getirildi
Teröristlere ağır darbe! Etkisiz hale getirildi

MSB'nin Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:

 

 

Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bölgede barış ve huzurun sürdürülmesi için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman ordumuzu Allah korusun.
    Cevapla
  • Sed 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun, gören gözü, duyan kulağı, işiten kalbi, atış yapan eli olsun inş'Allah, havada, karadadenizde her daim muzaffer eylesin, mağlubiyet tattırmasın, bize karşı savaşanları ya hidayet versin, ya da el Kahhar ismi hakkı için kahreylesin... Lákin manşetini kınıyorum, bu mu "ağır darbe" dediğiniz ? Iki tane haşere eksilmiş, bu kadar !
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerimizi tebrik ediyorum ama iki sivrisinek telef olduğunda ağır darbe sayılmaz. Bizim askerimiz için bu antrenman olabilir ancak.
    Cevapla
  • Ysb 4 yıl önce Şikayet Et
    İki kişi olunca ağır darbe olarak haber yapılmamalı. Ben ağır darbeden bir operasyonda en az 20 nin üzerinde anlarım. Haa, elebaş ise o zaman ağır darbe diye haber yapılabilir.
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ordumuza herzaman havada karada denizde muvaffakiyet nasib eyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR