Canik Belediyesi'nden evde kalanlara kitap hediyesi

Türkiye'de koronavirüs vakalarının artması üzerine 'evde kal' çağrıları da arttı. Bu kapsamda kampanya başlatan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, evde kal çağrısına uyan hanelere kitap hediye etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2020 13:43 GÜNCELLEME 21.03.2020 13:43 GÜNCEL
Canik Belediyesi'nden evde kalanlara kitap hediyesi
Canik Belediyesi'nden evde kalanlara kitap hediyesi

Çin'den yayılarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye'de de görüldü. İlk vaka 11 Mart'ta tespit edildi, hasta sayısı dün itibariyle 670'e çıktı. Hayatını kaybeden kişi sayısı ise 9'a yükseldi. 

 

Hastalığın yayılmaması için ülke genelinde 'evde kal' çağrısı yapılıyor. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyasetçiler ve STK'lar vatandaşların dışarı çıkmamasını istiyor. 

Bu kapsamda Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın başlattığı 'Evde kal' kampanyası büyük ilgi gördü. Sandıkçı, 'evde kal' çağrısına uyan beş haneye kitap hediye etti. 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 5
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki cebinden alıyor. İnsanların vergisi ile alıyor. Birilerini zengin ediyorlar. Boş işlerle uğraşmayın kardeşimmmnm
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    neyi nasil kutlamamiz gerektigini bilmiyoruz gerçekten. evde kalin diyorlar tebrik icin geziyoruz. eldiven takilmis ama maske yok belki hava yoluyla bulasacak belki sende var virüs evde kalanlari tek tek ziyaret ettin herkese bulaştırdın. saat 9 da saglik personeli alkislaniyor birileri cikmis konvoy yapiyor kornalara basiyor. yahu evde kalının neyini anlamıyorsunuz. herşeyi eglenceye dönüştürüyorlar.havayo fisekler filan.yahu senin baban deden komşun dostun da hasta olsa böyle çıkıp kornalara basabilecekmiydin? insanlar ölüyor, hasta oluyor bunlar sanki kutlama yapacak.ahmaklik etmeyin.oyun degil bu
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi de evde kalsa keşke yaşı ileri gözüküyor...
    Cevapla
  • xxlxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Uygulama güzel ama maske taksaydı iyi olurdu.
    Cevapla
  • sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    isteyen her eve mızraklı ilmihal istiyoruz bu talebimizdir...devletimizden...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR