Bakan Soylu'dan sosyal medyada yayılan o görüntüye tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 65 yaş üstü kişilere evde kalmaları gerektiği uyarısında bulundu. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, bir kişi 65 yaş üstü bir vatandaşa polis gibi yaklaşarak ''Yaş kaç dışarda geziyorsunuz? Normalde cezai işlem uygulamamız gerekiyor'' ifadeleri kullanmıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2020 01:06 GÜNCELLEME 24.03.2020 03:20 GÜNCEL
Bakan Soylu'dan sosyal medyada yayılan o görüntüye tepki
Bakan Soylu'dan sosyal medyada yayılan o görüntüye tepki

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde, bir kişi 65 yaş üstü bir vatandaşa polis gibi yaklaşarak ''Yaş kaç dışarda geziyorsunuz? Normalde cezai işlem uygulamamız gerekiyor'' ifadeleri kullanmıştı.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "65 yaş ve üstü risk grubunda olan büyüklerimiz evde kalarak sadece koronavirüsten değil, elinde telefonla dolaşıp onları kaydeden etkileşim hastalarından da korunacaklardır." ifadesini kullandı.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

 

 

"65 yaş ve üstü risk grubunda olan büyüklerimiz evde kalarak sadece koronavirüsten değil, elinde telefonla dolaşıp onları kaydeden etkileşim hastalarından da korunacaklardır."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Hakkı Coşkun 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlılara hakaret aşağılamak daha büyük belalar getirir.
    Cevapla
  • Yasir 4 yıl önce Şikayet Et
    http://www.haber7.com/guncel/haber/2955922-buyuk-tepki-cekmisti-icisleri-duyurdu-gozaltina-alindi/?detay=1 gözaltına alınmıs bıle :)
    Cevapla
  • Berat oktay 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, bu kısıtlama bizim yaşlı büyüklerimize zarar gelmemesi için üst düzey saygı ve sevgimizin göstergesidir. Fakat özellikle genç kesim park,bahce ve deniz kenarlarında fink atıyor.Durum öyle bir hale getiriliyorki sanki bu hastalığın müsebbibi yaşlılarımızmış gibi,halbuki en masum ve suçsuz olan kesim onlar. Sayın bakanım bizim halkımızın bir kısmı rica ve nezaketten anlamıyor onun için sokağa çıkmamaları için rica etmeyin emredin yasa çıkartın.Bu tipleri ve virüsün yayılmasını bu şekilde daha hızlı engelleyebilirsiniz.ALLAH YARDIMCINIZ olsun
    Cevapla
  • MUSTAFA ODUNCU 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gençlik elinde telefon tik tok zik zok aşkına beğeni kazanayım diye yaşlı amcayı teşhir ederek yaptığı zibidilikten başka bir şey değil.uyaracaksan adam gibi telefonsuz ve insan gibi çık yalan söylemeden uyar. millete deden yaşındaki adamı teşhir etme yazıklar olsun gençliğin şu haline
    Cevapla
  • Celal 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada, "yaşılar hastalık yayıyor" algısı üretiliyor. Halbuki aslında konu, bu yaş grubunun virüsten ölüm riskinin fazla olması. Saygısızlık edilmesin. Bir gün kendileri de yaşlanacak unutmasınlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR