Mehmet Tevfik Göksu hakkında asılsız koranavirüs iddiası

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun koranavirüs testi yaptırdığı ve sonucunun pozitif çıktığı haberlerinin asılsız olduğu açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2020 20:04 GÜNCELLEME 27.03.2020 20:08 GÜNCEL
Mehmet Tevfik Göksu hakkında asılsız koranavirüs iddiası
Mehmet Tevfik Göksu hakkında asılsız koranavirüs iddiası

Başkan Göksu'nun aynı isimde olan akrabasının özel bir hastanede farklı bir hastalıktan dolayı tedavi görmekte olduğu ifade edilerek bu konuda bazı mecralarda çıkan Başkan Göksu hakkındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

YALAN HABERE ANINDA CEVAP VERDİ

Dr. Kulis Kuşu adli twitter hesabının yaydığı yalan habere bizzat cevap veren Başkan Göksu "Peki bundan benim neden haberim yok?" diyerek  sayfayı ti'ye aldı.

 

 

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    görev yaptığım yerde. daha önce bir köylünün sarhoşluğuda varmış. biri falanca öldü diye salasını verdirmiş. adam bunu duyunca koşarak gelmiş ben ölmedim kim sala verdirdi demişya, işte şekil a. ölmüş haberi olmayan kişi gibi tevfik beye hasta olmuş ama haberi yok geçmiş olsun. gülümsetti. sen kulisciden daha mı iyi bileceksin o diyor sahibinin sesi.
    Cevapla
  • acı gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    bir hadis siz idareci olmakta pek heveslisiniz oysa yönettiği kişiler arasında adaletle hükmedenler dışında idarecilik kıyamet günü pişmanlıktır(hz muhammed sav)vallahi bu idareciler kıyamet günü nasıl bir hesaba çekilecekleirni bilseler kahırlarından ölürlerdi ama o şuur o iman yoktur ne yazıkki.
    Cevapla
  • Cancağızım 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haberi kim yaydı ise kesin onda çıkar test yapılsın.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sağlık versin sayın başkana ve reisimizi allah korusun
    Cevapla
  • Sırrı Gül 4 yıl önce Şikayet Et
    Niyeti bozuk olanın akıbeti de bozuk olur. Virüs çıkınca mutlu mu olacaklar. Zaman birlik olma zamanı. olumsuz haber yayma zamanı değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR