Son dakika: İstanbul Valisi açıkladı: 17.00 itibariyle otobüs çıkışları durduruldu

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı önlemler kapsamında bugün saat 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulduğunu açıkladı. İstanbul'da ayrıca piknik, yürüyüş, spor ve balık tutma faaliyetleri de yasaklandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 28.03.2020 13:50 GÜNCELLEME 28.03.2020 14:34 GÜNCEL
Son dakika: İstanbul Valisi açıkladı: 17.00 itibariyle otobüs çıkışları durduruldu
Son dakika: İstanbul Valisi açıkladı: 17.00 itibariyle otobüs çıkışları durduruldu

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı önlemler kapsamında bugün saat 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulduğunu açıkladı. Yerlikaya'nın açıklaması şöyle: 

 

"Bugün 17.00 itibariyle otobüsle şehir dışına çıkışlar durdurulmuştur. Ancak; tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden/ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız, Kaymakamlık izni ile seyahat edebilecektir."

PİKNİK YAPMAK, BALIK TUTMAK VE SPOR YAPMAK DA YASAKLANDI

Vali Yerlikaya, sahil, mesire ve piknik alanlarını kapsayan kararları da açıkladı. Yerlikaya, "Piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş gibi faaliyetler bugünden itibaren durdurulmuştur" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Muhittin Aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs sirketleri iki koltukta tek kisi tesinmasi icin genege yayinlanmis Otonüs firmalari iflas ederiz diye söylüyorlar o zaman o iki kisilik koltuk da seyhat eden kisi iki koltugun parasini ödemesi daha uygun olur .
    Cevapla
  • İş 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki otobüse ihtiyacı olan ne yapacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle